Ads Area

Vodafone’lulara 1 Ay Sınırsız Konuşma Hediye

Vodafone, dijital müşteri deneyimini merkeze aldığı ürün ve servislerle müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. 




“Wi-Fi ile Arama Teknolojisi”nin kullanımını yaygınlaştırmak üzere Vodafone özel bir kampanya başlattı. 

22 Ocak 2020 tarihine kadar sürecek 1 aylık kampanya dönemi boyunca bu teknolojiyi kullanan tüm bireysel Vodafone müşterilerine “Vodafone’lularla 1 ay geçerli sınırsız konuşma” hediye edilecek.

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, abonelerini dijital dünyanın olanaklarından en üst düzeyde faydalandırmaya devam ediyor. 

Vodafone, 2017 yılında hizmete sunulan, Wi-Fi bağlantısı olan her yerde yüksek ses kalitesiyle iletişim kurma imkânı veren “Wi-Fi ile Arama Teknolojisi” için özel bir kampanya başlattı. 

22 Ocak 2020 tarihine kadar sürecek 1 aylık kampanya dönemi boyunca bu teknolojiyi kullanan tüm bireysel Vodafone müşterilerine “Vodafone’lularla 1 ay geçerli sınırsız konuşma” hediye edilecek. 

Kampanyayı değerlendiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi: “Vodafone Türkiye olarak, ‘teknoloji iletişimi şirketi’ olma hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 

Yeni nesil iletişim teknolojilerinin hayata geçmesinde önemli bir rol üstleniyoruz. Bu kapsamda, mobil şebekelerimizi Wi-Fi ile entegre ederek ‘Wi-Fi ile Arama Teknolojisi’ni hayata geçirdik. 

Bu teknoloji sayesinde, müşterilerimize ek bir uygulama kullanma ihtiyacı duymadan, sadece SIM kart ve Wi-Fi bağlantısı ile yüksek ses kalitesiyle iletişim kurma imkânı sunuyoruz. 

Bu hizmet özelinde geliştirdiğimiz 1 aylık kampanya dönemi boyunca bu teknolojiyi kullanan tüm bireysel Vodafone müşterilerine ‘Vodafone’lularla 1 ay geçerli sınırsız konuşma’ hediye ediyoruz. 

Vodafone Türkiye olarak, herkesin her yerde yeni nesil teknolojilerin avantajlarından Vodafone kalitesinde kesintisiz hizmet deneyimiyle yararlanmasını sağlamaya devam edeceğiz.” 

Kesintisiz ses iletişimi sağlanıyor
 “Wi-Fi ile Arama Teknolojisi”, mobil sinyalin olmadığı ortamlarda Wi-Fi aracılığıyla Vodafone şebekesine bağlanarak HD ses kalitesiyle arama yapabilmeyi mümkün kılıyor.

Buna göre Vodafone müşterileri, bodrum kat, otopark, asansör gibi mobil kapsama sorunu yaşanan yerlerde Wi-Fi erişimi varsa HD ses kalitesiyle konuşabiliyor. 

Kullanıcılar, telefon uçak modunda iken de Wi-Fi aracılığıyla Vodafone şebekesine bağlanarak arama yapabiliyor ya da aranabiliyor. Wi-Fi üzerinden başlatılan arama, Wi-Fi bağlantısının kesilmesi durumunda 4.5G’ye transfer edilerek kesintisiz ses iletişimi sağlanıyor. 

Vodafone’lular, bu hizmetten ek bir uygulamaya ihtiyaç duymadan veya ek bir ücret ödemeden, tarife kapsamındaki dakikaları kullanarak yararlanabiliyor.

Ads Area