Ads Area

Mediamarkta 100 TL Worldpuan hediye

Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, World ile gerçekleştirdiği kampanya kapsamında 27 – 31 Aralık tarihleri arasında 

mediamark.com.tr’den tek seferde yapılacak 1000 TL ve üzeri alışverişlerde 75 TL, World Mobil katılımıyla da toplam 100 TL Worldpuan hediye ediyor. 





2020’ye sayılı günler kala sevdiklerine hediye almak isteyenler için çeşitli kampanyalar düzenleyen MediaMarkt, geçtiğimiz günlerde 1 Ocak tarihine kadar sürecek yılbaşı kampanyasını başlatmıştı. 

Teknolojiseverler için binlerce üründe yüzde 60’a varan indirimler sunan MediaMarkt, World ile gerçekleştirdiği kampanya kapsamında yeni bir fırsat daha sunuyor. 

Buna göre teknolojiseverlerin 27 – 31 Aralık tarihleri arasında mediamarkt.com.tr’den yapacağı 1000 TL ve üzeri alışverişlerde 75 TL Worldpuan hediye edilirken bu rakam World Mobil katılımıyla toplam 100 TL’ye çıkıyor.  


MediaMarkt’ın yılbaşı kampanyası devam ediyor 

Türkiye’de 26 Aralık’ta yılbaşı kampanyasını başlatan MediaMarkt, 1 Ocak tarihine kadar sürdüreceği kampanya kapsamında akıllı telefonlardan televizyonlara, beyaz eşyalardan, bilgisayarlara binlerce üründe yüzde 60’a varan indirimleri, MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.comtr’de teknolojiseverlere sunuyor. 

MediaMarkt’ta yılbaşı kampanyasında indirimlere ek olarak seçili ürünlerde Paraf ile WorldCard’a özel peşin fiyatına 6 ile 12 taksit fırsatı da bulunuyor.

Ads Area