Ads Area

LG’nin 2020 Soundbar Serisi Tanıtıldı

Meridian’ın Yüksek Çözünürlüklü Sesi ile Güçlendirilmiş LG’nin 2020 Soundbar Serisi, Dolby Atmos ve DTS: X ile Sürükleyici Bir Ses Deneyimi Sağlıyor. 




LG Electronics (LG), CES 2020'de üstün kaliteli sesi, kolay bağlantısı, akıllı işlevselliği ve LG TV'lerle mükemmel bir şekilde bütünleşen şık tasarımlarıyla tüketicileri etkileyecek yeni Soundbar serisini tanıtacak. 

LG’nin yeni Soundbar modelleri, doğruluğu ve derinliği ile büyüleyen zengin, gerçeğe yakın ses sunuyor. LG 2020 serisi ile, Meridian Audio ile uzun zamandır devam eden ortaklığını, bas ve uzay gibi ince ayarlı teknolojilerini içeren daha fazla modelle devam ettiriyor. 

LG 2020 Soundbar serisi, ses alanını genişletiyor, öne çıkan enstrüman ve vokallerin ses algısını yükselterek daha gerçekçi bir dinleme deneyimi sağlıyor. Ayrıca, 2020 serisinin çoğunluğu dinamik ve tamamen sürükleyici ses için Dolby Atmos ve DTS: X'i destekliyor. 

LG Premium Soundbar için yeni olan AI Oda Kalibrasyonu, çıkışı odanın belirli özelliklerine otomatik olarak uyarlayarak daha optimize bir sesi garanti ediyor. 

Bu gelişmiş modeller, kendi kendini kalibre ediyor, belirli bir alanın boyutlarını doğru bir şekilde değerlendirmek ve sesi bu ölçülere göre ayarlamak için tonları tanıyor ve analiz edebiliyor. 

Bu teknoloji, kullanıcıların, Dolby Atmos veya DTS: X ile yönetilen içerikleri oynatırken, birden çok yönden geliyormuş gibi görünen nefes kesen gerçekçi surround sesin tadını çıkarmasını sağlıyor. 

Dahası, LG’nin Premium Soundbarlar, geleneksel dosya biçimlerini stüdyoya yakın kaliteye yükselten gelişmiş bir işleme algoritmasına sahip. 


LG’nin yeni Soundbar serisinde, mümkün olan en canlı ev sineması deneyimi sağlamak amacıyla daha fazla sinema sesi sunabilmek için, çoğu yeni LG Soundbar modeliyle uyumlu olan SPK8 Kablosuz Hoperlör Kiti aracılığıyla 4K Pass sunuluyor. 

Ayrıca, 2020 serisinde daha fazla modele yerleştirilen Google Asistan ile, kullanıcılar akıllı ev cihazlarını LG Soundbarları aracılığıyla konuşma sesleri ile kontrol edebiliyorlar. 

Gelişmiş ses dönüş kanalı (eARC) eklenmesiyle bağlantı her zamankinden daha kolay oluyor. Kullanıcılar, harici cihazları doğrudan eARC uyumlu TV'lerine bağlayabiliyor ve Dolby True HD veya DTS Master Audio gibi yüksek çözünürlüklü ses formatlarının üç boyutlu sesinin keyfini çıkarabiliyor. 

 LG’nin Soundbar kategorisindeki yeni ürünlerinden ikisi ‘CES İnovasyon Ödülü’ne de sahip. 

Premium modeller SN9YG ve SN11RG, gelişmiş ses kalitesi ve kullanılabilirliği ile tanınırken, serinin amiral gemisi SN11RG, 360 derece işitsel mutluluk için ileri ve yukarı ateşleme sesi sağlayan iki kablosuz arka hoparlörle birlikte 7.1.4 kanallı bir sistem.

LG'nin 55 ve 65 inç TV'lerinin minimalist estetiğiyle mükemmel bir şekilde eşleşen şık, geleceğe yönelik tasarımlara sahip bu Soundbarlar, her odada muhteşem görünen kusursuz görsel uyum yaratıyor. 

LG Ev Eğlence Sistemleri Şirketi, Ses ve Görüntü Sistemleri Bölümü Başkanı Park Hyung-woo, “Amacımız Meridian ile başarılı ortaklığımızdan faydalanarak, her zaman daha fazla insana daha iyi ses getirecek daha fazla harika ürün sunmak. Yeni Soundbarlarımız da bunu başarmaya yardımcı oluyor. 

LG’nin yüksek performanslı, kullanışlı ve çok yönlü en yeni modelleri, birinci sınıf ses deneyimini dünya çapında daha fazla müşteri için erişilebilir hale getirecek” dedi. 

 LG'nin Las Vegas Kongre Merkezi'ndeki (Central Hall # 11100) CES standını ziyaret edenler, şirketin en yeni soundbar yeniliklerini ilk elden deneyimleyebilirler. Sosyal medyada #LGCES2020'yi takip ederek LG’nin CES duyurularını takip edebilirsiniz.

Ads Area