Ads Area

Samsung ‘Çamaşır Makinesi ve Buzdolabı Alanlara 500 tl indirim

Samsung Electronics Türkiye, seçili buzdolabı ve çamaşır makinesi modellerini birlikte satın alan kullanıcılarına 500 TL indirim avantajı sağlıyor. 





Kampanya 1 Kasım ile 30 Kasım 2019 tarihleri arasında geçerli olacak. 


Samsung Electronics, Samsung mağazalarından ve shop.samsung.com/tr/ web sitesi üzerinden seçili buzdolabı ve çamaşır makinesi modellerinden satın alan tüketicilerine 500 TL indirim avantajı sağlayacağı kampanyasını başlattı. 

Tüketiciler, 1 Kasım ile 30 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenen kampanyadan[1] seçili[2] buzdolabı ve çamaşır makinesi modellerini Samsung yetkili bayilerinden veya shop.samsung.com/tr/ web sitesi üzerinden satın alarak faydalanabiliyorlar.

Kampanya kapsamındaki bazı Samsung çamaşır makinesi modelleri, Addwash Akıllı Kapak Teknolojisi sayesinde yıkama işlemi başladıktan sonra, dilediğiniz zaman unuttuğunuz diğer çamaşırları ya da ilave yumuşatıcı ve deterjan eklemenize olanak sağlıyor.

Kampanya kapsamındaki bazı buzdolabı modelleri ise gıda saklama konusunda esnekliği en üst düzeyde sunarak her şeyin taze kalmasını sağlarken, Twin Cooling System özelliği sayesinde ise sıcaklık ve nemi en uygun hale getirerek kokuların birbirine karışmasını önlüyor. 

Böylece içindeki malzemeleri kurumadan, daha uzun süre taze tutabiliyor. Kampanyayla ilgili ayrıntılı bilgiyi 444 77 11 Samsung Çağrı Merkezi’nden ve www.samsung.com/tr/camasir-makinesi-buzdolabi-kamp... adresinden edinebilirsiniz. 

Ads Area