Ads Area

LG Müziğini Yap, Hediyeni Kap

LG, Acapella ile, kendi müziğini hazırlayarak, sosyal medya üzerinden etkileşim sağlayan tüketicilere LG Q60, LG Bluetooth Sound Bar ya da LG WebOS Smart TV 43’’ kazanma şansı veriyor. 




LG, hem eğlenmek, hem de LG’den birbirinden güzel hediyeler kazanmak isteyen tüketicilere özel online bir yarışma sunuyor; 

LG Acapella. LG Acapella ile kendi özgün müziğini hazırlayarak sosyal medyada paylaşan yarışmacılar, hem müziklerinin içeriğine, hem de sosyal medya üzerinden sağladıkları etkileşime göre değerlendirilerek hediye kazanma şansına sahip olacaklar. 

Yarışmacıların LG Q60 akıllı telefon, LG Bluetooth Sound Bar ya da LG WebOS Smart TV 43’’ hediyelerinden birini kazanmak için www.lgacapella.com internet sitesine girmeleri, sitede bulunan 20 figürden 8’ini seçip sıralayarak kendi özgün müzik içeriklerini oluşturmaları, oluşturdukları içeriği de kendi sosyal medya hesaplarından #lgacapella hashtag’i ile paylaşmaları gerekiyor.

 15 Şubat 2020’de sona erecek yarışmanı kazananları, jüri tarafından yapılan değerlendirmenin ardından www.lgacapella.com internet sitesinde 6 Mart 2020 tarihinde açıklanacak. 

LG Acapella yarışması ile hediye edilecek LG ürünleri üstün ses özellikleriyle de dikkat çekiyor. Kompakt boyutlu hepsi bir arada LG Bluetooth Sound Bar mükemmel dengede, kaliteli ses ve güçlü bas sunuyor. Sinematik DTS:X 3D Surround ses ise, çok boyutlu premium sinema ses kalitesini LG Q60’la mobil telefona taşıyor. 

LG Q60, daha yüksek ve daha net ses sunmasının yanı sıra, geliştirilmiş basları, özel ekolayzerı, genişletilmiş ses alanı ve sağladığı konuşma netliği ile, cep telefonunda görüntü kalitesinin yanında, üstün ses kalitesi de arayanların ilgisini çekiyor.

Ads Area