Ads Area

LG Club+ Başladı

LG Club+, LG Electronics, tüketicilerine özel, birbirinden farklı avantajlarla dolu yepyeni bir platform



LG Electronics (LG) tüketicileri, LG kullanıcılarına özel olarak geliştirilen LG Club+ ile teknolojide devrim yaratan LG ürünlerinde sahip olacakları bir çok avantajın yanı sıra, giyimden kozmetiğe, otomobilden hızlı tüketim ürünlerine kadar bir çok alanda faaliyet gösteren markalarda öncelik ve indirim hakkı elde ediyor.  

LG Club+ Üyeleri Öncelikli Müşteri 

Sadece LG tüketicilerine özel, birbirinden farklı avantajlarla dolu yepyeni bir platform olan LG Club+ üyeleri, LG ürünleri hakkında öncelikli bilgilendirme, LG ürünlerinde özel indirimler, sadece LG Club+ ’a özel kampanyalardan yararlanma, özel servis avantajı, LG müşteri deneyim programlarına öncelikli katılım hakkının yanı sıra, onlarca farklı markadan LG Club+ indirimine sahip oluyorlar. 

 LG Club Plus’la ilgili bilgi veren LG Electronics Türkiye Marka Pazarlama Müdürü Erkan Terzi; “LG Türkiye olarak, özellikle LG müşterilerine özel farklı avantajlar sağlayan yenilikçi programlar geliştirmek istiyoruz. 

LG Club+ programı bu çalışmalardan sadece bir tanesi. Bu program ile tüketicilerimiz, LG ürünlerine özel indirim ve kampanyalardan yararlanabileceği gibi aynı zamanda öncelikli ürün bilgilendirmeleri, satış sonrası servis destek avantajları gibi birçok artı ayrıcalığa da sahip oluyorlar. 

Aynı zamanda farklı marka işbirlikleri ile en özel markalara ait çeşitli kampanya ve indirimlerden yararlanabiliyorlar. Önceliğimiz LG müşterilerimizin memnuniyetini artırarak bir dünya markası olan LG’nin kalitesini her alanda üst seviyelere taşıyabilmek” dedi. 

LG Brand Shop ve Diğer Marka Mağazalarında Özel Kampanyalar 
Avantajlarla dolu bir platform olarak tasarlanan LG Club+, LG Brand Shop ve birçok farklı marka mağazaları ile çeşitli kampanyalar ve değişen oranlarda indirimler sunuyor. 

LG Club+’a üye olmak isteyen LG kullanıcılarının www.lg.com/tr adresine girerek ilgili formu doldurmaları gerekiyor. Üyelikleri aktive edilen kullanıcılar, LG’nin avantajlarla dolu dünyasına adım atıyor. 

Erkan Terzi konuyla ilgili sözlerine şöyle devam etti: “LG Türkiye, LG Club+ ile, LG müşterilerine özel yeni değerler katmak istiyor. LG tüketicileri, bir LG ürünü aldıklarında sadece üstün teknolojiye sahip olmakla kalmıyor, çok özel bir ‘avantajlar dünyası’na da adım atmış oluyor” dedi.

Ads Area