Ads Area

Dell XPS 13 ve 15 serisi ile Yeni Yılda Beklentilerin Ötesine Geçin

Daha ince ve hafif olmasıyla her açıdan mükemmel bir deneyim sunan Dell XPS 13 ve 15 serisi, yeni 10. Nesil Intel® Dört Çekirdekli işlemci performansı ve Dell Power Manager özelliği ile üstün bir performans sergiliyor. 


Uzun pil ömrüne sahip yeni XPS, yeni yılda sevdiklerinize beklentilerinin ötesinde bir deneyim sunma fırsatı yaratıyor.

 İşte, eğlencede, evde ya da seyahat halinde kullanıcı ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak geliştirilen cihazlar, şık tasarımıyla göz kamaştırıyor. Dell’in en beğenilen ürünlerinin başında gelen XPS ailesi 13 bin TL’den başlayan fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor.  

Yeni yılda sınırları XPS 13 serisi ile zorlayın 
Yenilikçiliğin sınırlarını zorlayan Dell XPS 13 7390, dizüstü bilgisayar deneyimine yepyeni bir boyut getiriyor. Sınıfının en güçlü 13 inç cihazları olan XPS 13, InfinityEdge ile yılbaşını film izleme keyfiyle geçirmek isteyenlere sınırsız bir ekran deneyimi yaşatıyor. 8 milyon piksele sahip olağanüstü 4K Ultra HD çözünürlük ile her detayı yakalamak mümkün.

 XPS 13, üstün 400 nit parlaklık ve yansıma önleyici ekranı sayesinde, kullanıcılarının ekran deneyimini dışarıda da sürdürmelerine olanak tanıyor. Ayrıca daha küçük ve daha ince yapıya sahip XPS 13, istenen her yerde kullanıcının yanında oluyor. 

Çeşitli verimlilik uygulamaları ile 11 saat 24 dakikaya kadar pil ömrü sunan cihaz, Netflix’de içerik izlemek isteyenlere 10 saat 39 dakikaya kadar kullanım süresi sağlıyor. Böylece ister evde ister dışarda olun, XPS 13 serisi ile eğlence her zaman devam ediyor.  

En özel anlarınızı gerçeğe yakın renklerle görüntüleyin 
XPS 15, gerçeğe daha yakın görüntü elde edilmesini sağlayan geniş bir renk gamı sunuyor ve geleneksel panellere göre renklerin siyah ile harmanını daha iyi oluşturuyor. 

Böylece cihaz, yeni yılda çekilen tüm fotoğrafları daha yumuşak ve daha canlı renklerle görüntüleme imkanı yaratıyor. İsteğe bağlı dokunmatik ekran sayesinde XPS 15 serisi, kişiselleştirilmiş teknoloji deneyimi ile kullanıcıya konforlu bir etkileşim yaşatıyor. 

Üstün bir güç sağlayan maksimum 8 çekirdek ve 16 parçacıklı en yeni 9. nesil Intel® Core işlemciye sahip cihaz, yeni yılı oyun keyfi ile yaşamak isteyenlere üstün performans sunuyor. 

Ayrıca XPS 15, kullanıcılarına hızlı ve sorunsuz bir deneyim yaşatmak için yayınlanan video, iletişim ve oyun trafiğini otomatik bir şekilde belirliyor, sınıflandırıyor ve önceliklendiriyor.

Ads Area