Ads Area

LG’den 3 Gün Geçerli Kampanya

LG’nin uygun fiyatı ve üstün performansı ile dikkatleri çeken telefonu LG Q60, 28 Kasım – 1 Aralık 2019 tarihleri arasında Bluetooh kulaklık hediyeli. 

3 gün boyunca, Turk Telekom mağazalarından LG Q60 alanlar, LG HBS-510 Tone Plus Bluetooth Kulaklık sahibi olacak. 

LG, 28 Kasım 2019, Cuma günü başlayacak indirim günlerine LG Q60’la katılıyor. Uygun fiyatı ve üst sınıf bir akıllı telefonu aratmayacak özellikleri ile tüketicilerin beğenisini kazanan LG Q60, üç gün boyunca yanında hediyesi ile satılacak.

28 Kasım – 1 Aralık 2019 tarihleri arasında, Turk Telekom mağazalarından LG Q60 satın alan tüketiciler, LG HBS-510 Tone Plus Bluetooth kulaklığa da sahip olacak. 

LG Q60 satın alanların hediyelerini almaları için tek yapmaları gereken ise; en geç 8 Aralık 2019 tarihine kadar www.lgkampanya.com sayfasına kayıt yaptırmak.  

Hareket Halindeyken de Üstün Performans 
Yenilikçi tasarımı ile boyun şekline mükemmel biçimde uyum sağlayan LG HBS-510 Tone Plus Bluetooth Kulaklık, müzik dinleme ve çağrı alma işlemlerini etkin bir performansla gerçekleştiriyor. Hafif ve ideal boyutları ile kullanıcı dostu bir profil çizen model, günün her anında hareket hâlinde olanlar için mükemmel bir çözüm sunuyor.

LG Q60 Kamerası ile Öne Çıkıyor 
LG Q60, üç farklı arka kamerası ve kameraların sunduğu yapay zeka desteği ile özellikle fotoğraf ve video çekmekten, sosyal medyada video paylaşmaktan hoşlanan tüketicilere hitap ediyor. 

 LG Q60’ın süper geniş açılı kamerası, 120 derecelik görüş alanıyla geniş alanları ve kalabalık grupları tek kareye sığdırıyor. Derinlik Sensörü ise, fotoğraftaki kişi ya da objelerin ön plana çıkmasını sağlıyor. 

LG Q60’ın yapay zeka destekli kamerası AI CAM, sekiz farklı nesneyi tanıyarak, ideal çekim ayarlarını otomatik olarak uyguluyor. LG Q60 ayrıca, 6,26’’ HD+ FullVision ekranıyla olağanüstü bir ekran kalitesi ve boyutunun yanı sıra, sinematik DTS:X 3D Surround ses ile, çok boyutlu premium sinema ses kalitesi sunuyor. 

Tek tuşla Google Asistan’a bağlanabilme ve Youtube’da canlı yayına geçebilme özelliği ile de bulunan LG Q60 sahipleri, bir web sayfasının ekran görüntüsünü aldıklarında, diledikleri zaman bu görüntüye tıklayarak web sitesine gidebiliyor. 

Numara ve kod gibi bilgilerin ekran görüntüsünü alan kullanıcılar, bu görüntünün tamamını ya da bir bölümünü ekranlarına sabitleyerek kod / şifre girme işlemini kolayca gerçekleştirebiliyorlar.

Ads Area