Ads Area

Logitech, MX Master 3 ve MX Keys ile profesyonel kullanıcıların en iyi performansı elde etmelerini sağlıyor

Logitech MX Master 3’ün Geliştirilmiş Yeni Kaydırma Tekerleği Maksimum Üretkenlik Deneyimi Sağlıyor 





Logitech, üstün performanslı Master serisinin en yeni modelleri Logitech MX Master 3 ve Logitech MX Keys'i duyurdu. Yeni mouse ve klavye, kullanıcıların çalışma şeklini değiştiren güçlü ve güvenilir bir performans sunarken, birlikte kullanımda bu performans daha da ileri seviyeye ulaşıyor. 

İsviçre'de tasarlanan ve üretilen MX Master 3, tamamen yeni MagSpeed (Manyetik Hızlanma Özelliği) Kaydırma Tekerleği ile ultra hızlı ve ultra hassas kaydırma sağlıyor. Elektromıknatıslarla donatılan MX Master 3, binlerce çizgiyi saniyeler içinde sessizce kaydırmaya olanak tanırken, Perfect Stroke teknolojisine sahip MX Keys, Logitech klavyeleri arasında en iyi düşük profilli yazma deneyimini sunuyor. 

 Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Birol Sülük, “En yeni amiral gemisi ürünlerimiz, daha üretken olmak ve düşünce hızlarındaki dijital içerikle etkileşime girmek isteyen yazılım geliştiricileri, mühendisler veya tasarımcılar gibi profesyonel kullanıcılar için tasarlandı. 

MX Master 3 MagSpeed kaydırma tekerleği, bugüne kadar ki en hızlı, en sessiz ve en gelişmiş kaydırma tekerleğimiz. MX Keys, size istediğiniz süre boyunca çalışabilmeniz için en konforlu düşük profilli yazma deneyimini sunarken, bu üstün performanslı iki ürünü birlikte kullandığınızda masaüstünüz için mükemmel bir çözüm sağlıyorlar.” diye konuştu.  

Logitech MX Master 3 

Logitech MX Master 3 Wireless Mouse, hız ve hassasiyetle üretildi ve dikkatle şekillendirilmiş formu, uzun süreli çalışma durumunda kullanıcıların elini ve bileğini destekleyecek şekilde, oldukça konforlu tasarlandı. 

Logitech Options aracılığıyla sunulan kişiselleştirme seçeneklerine ek olarak, popüler yazılım uygulamaları için hazırlanan profiller de kullanıma hazır şekilde mouse’la birlikte sunuluyor. Mouse, cam dahil tüm yüzeylerde çalışabilen ve 4.000 DPI yüksek hassasiyetli Logitech MX imzalı Darkfield sensöre ve tam şarjla 70 güne kadar dayanabilen, üç dakikalık hızlı şarjla tam gün kullanım süresi sağlayan bir bataryaya sahip bulunuyor. 

Logitech MX Keys 

Logitech MX Keys Advanced Wireless Keyboard, akıcı tuş vuruşları ve tuşlara basıldığında doğru, dokunsal tepkilerle birinci sınıf yazma deneyimi sunuyor. Akıllı ışıklandırmayla donatılmış arka aydınlatma, kullanıcının ellerini algılıyor ve ortam aydınlatma durumuna bağlı olarak klavye aydınlatmasını otomatik olarak ayarlıyor. 

MX Keys, pil gücünden tasarruf etmek ve dikkat dağılmalarını minimumda tutmak için kullanılmadığında kapanma özelliğine sahip bulunuyor. Ayrıca Logitech MX Keys Advanced Wireless Plus versiyonunda, klavyeye ekstra rahatlık kazandıran yumuşak ve dayanıklı, ayrılabilir bir avuç içi desteği de mevcut.  

Logitech MX Master 3 ve MX Keys – Birlikte Daha İyi 

Logitech MX Master 3 ve MX Keys, Windows, Mac ve en popüler Linux versiyonlarıyla tam uyum içinde çalışıyor. Mouse ve klavye, aynı anda üç adede kadar Windows veya Mac bilgisayar arasında kolayca ve sorunsuz bir şekilde geçiş yapmayı ve kontrol etmeyi sağlayan Logitech Flow teknolojisini destekliyor. 

Bu teknoloji, bilgisayarlar ve işletim sistemleri arasında içerik, resim ve belgeleri kopyalayıp yapıştırmaya olanak tanıyor. Kullanımda devamlılığı sağlamak için tasarlanan Logitech MX Master 3 ve Logitech MX Keys'in her biri, USB-C hızlı şarj ve birinci sınıf tasarımla modern bir masanın tamamlayıcısı rolünü üstleniyorlar.

Ads Area