Ads Area

Vakıfbank dijital harcamaların yarısını hediye ediyor.

Güçlü Türkiye’nin Lider Bankası VakıfBank, dijital platformlar üzerinden harcama yapan müşterilerinin yanındaki güç olmak için yeni bir kampanya başlattı. 




VakıfBank, müşterilerinin App Store, Netflix, Apple Music, iTunes, Google Play, Spotify ve BluTV gibi platformlardan yaptığı harcamaların yarısını hediye ediyor. 


Dijital çağda değişen müşteri taleplerine uygun çağdaş bankacılık çözümleri geliştiren VakıfBank, müşterilerinin ‘Yanındaki Güç’ olmayı sürdürüyor. VakıfBank’ın son kampanyasıyla müşteriler, online platformların tadını çıkarırken toplam 40 TL’ye kadar olan harcamalarının yarısını VakıfBank karşılıyor. 

Ayrıca müşteriler EFT ve havale işlemlerini ücretsiz olarak yaparken kredi kartları için de aidat ödemiyor. 


App Store, Netflix, Apple Music, iTunes, Google Play, Microsoft Store, Spotify, BluTV, Digiturk Play, XBOX, GoDaddy, Linkedln platformlarındaki harcamalar için geçerli olacak kampanya 30 Temmuz 2020’ye kadar devam edecek. 

Katılım koşullarının dört tanesini sağlayanların faydalanabileceği kampanyaya VakıfBank Mobil ve internet bankacılığı kullanıcıları katılabilecek.  

 

Kampanya katılım koşulları 

VakıfBank Bankomat Kart veya VakıfBank kredi kartı ile App Store, Netflix, Apple Music, iTunes, Google Play, Microsoft Store, Spotify, BluTV, Digiturk Play, XBOX, GoDaddy, Linkedln üzerinden harcama yaparak aşağıdaki işlemlerden 4 tanesi yerine getirilmelidir: 

Kampanyadan ilk defa VakıfBank müşterisi olan bireysel müşteriler faydalanabilir. Kampanya süresi 1 Ağustos 2019 – 30 Temmuz 2020 tarihleri arasındadır. 

Kampanya süresi boyunca aylık toplam 40 TL'ye kadar yapılan harcamalar için %50 indirim kazanılır. Ay içinde toplamda 40 TL üzerinde harcama yapılması durumunda, 40 TL'nin üzerindeki harcama tutarları için indirim yapılmaz.



Kampanya kapsamında bir müşteri aylık olarak en fazla 20 TL, yıllık olarak en fazla 240 TL kazanabilir. 

Her ay hesaba tek seferde en az 100 TL EFT ile para girişi olması Aylık en az 100 TL kredi kartı harcaması yapılması VakıfBank Mobil ya da internet bankacılığından bir kez EFT/Havale yapılması 

Ay boyunca toplam mevduat (vadeli/vadesiz) tutarının her gün en az 1.000 TL olması VakıfBank Mobil ya da internet bankacılığından bir adet fatura ödenmesi Bankomat kart ile ayda bir kez alışveriş yapılması ya da VakıfBank ATM’sinden Bankomat kart veya QR kod ile para çekme işlemi yapılması

Ads Area