Ads Area

Samsung Beyaz Eşya Alana Elektrikli Süpürgesi Hediye

Samsung Electronics Türkiye, seçili beyaz eşya gruplarından bir ürün alan müşterisine bir de elektrikli süpürge hediye ediyor. 



Kampanya 1 Ağustos ile 15 Ağustos 2019 tarihleri arasında geçerli olacak. 
 Samsung, yetkili bayilerinden ve shop.samsung.com/tr/ web sitesi üzerinden seçili beyaz eşya ürünlerinden birini alana, bir de elektrikli süpürge armağan ediyor. 

Samsung’un seçili beyaz eşyalar grubu buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve klima modellerini kapsıyor. 

Bu ürün gruplarından iki farklı ürün satın alan tüketici ise kampanyaya iki kez başvuru yapabilecek. 1 Ağustos ile 15 Ağustos 2019 tarihleri arasında geçerli olan kampanyaya seçili beyaz eşya ürünlerini Samsung yetkili bayilerinden ve shop.samsung.com/tr/ web sitesi üzerinden satın alan tüketiciler katılabilecek. 

Hediye olarak verilecek elektrikli süpürgeler, stok durumuna göre Samsung’un VCC45W0S3R/XTR ya da VCC45W0S3K/XTR model kodlu ürünlerinden oluşuyor. 

‘Seçili beyaz eşya ürünlerinden satın alana bir de elektrikli süpürge hediye’ kampanyasına katılmak üzere belirlenen buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve klima ürünlerini Samsung mağazalarından satın almak isteyen tüketiciler yetkili bayi listesine https://www.samsung.com/tr/beyazesya-bayilistesi/ adresinden ulaşabilirler.

Ads Area