Ads Area

Türkiye’deki yazılımcılar geliştirdi Anne babalara yeni uygulama

Türkiye’deki yazılımcılar tarafından geliştirilen Prima Kulübü mobil uygulaması, 70 ülkede faaliyet gösteren P&G’nin veri yönetim platformu (DMP) ile entegrasyonu yapılan, dünyadaki ikinci uygulaması oldu. 
Bu entegrasyon sayesinde P&G’nin küresel altyapısı ve iş zekâsı platformları ile gerçek zamanlı bir biçimde etkileşim kuran uygulama, anne ve babalara bebekleri için yaptıkları alışverişlerde önemli fırsatlar sunarken, zengin içeriği ve çeşitli araçlarıyla da ebeveynlerin bebeklerinin gelişimini takip etmelerini kolaylaştırıyor. 

 33 yıldır Türkiye’de bebek ürünleri alanında faaliyet gösteren Prima; ebeveynler için bebeklerinin gelişimini takip edebilecekleri, uzmanlar tarafından hazırlanmış içeriklere hızlıca ulaşabilecekleri ve puan biriktirerek ödüller kazanabilecekleri bir uygulama geliştirdi. 

 iOS ve Android tabanlı akıllı telefonlar ve tabletler için geliştirilen Prima Kulübü isimli mobil uygulama, yeni nesil bulut altyapılarında barındırılan, ölçeklenebilir ve kesintisiz veri yönetimi sunmasıyla öne çıkıyor. 

Tüketici ürünleri alanında 70 ülkede faaliyet gösteren P&G’nin küresel çaptaki veri yönetim platformu (DMP) ile entegrasyonu yapılan dünyadaki ikinci uygulaması olmasıyla da dikkatleri üzerine çeken Prima Kulübü, tamamen yerli kaynaklar ile kodlandı. 

Bütünleşik veri katmanları sayesinde uygulama tüm P&G altyapıları, farklı cihazlar, kiosklar ve iş zekâsı (BI) platformları ile gerçek zamanlı bir biçimde etkileşim kurabiliyor. 

Prima’nın dijital amiral gemisi olan resmi web sitesi ile de bütünleşik bir şekilde çalışabilen uygulamaya, bu sayede 650 binden fazla üye web sitesindeki kullanıcı adı ve şifresiyle kolayca giriş yapabiliyor. 



Pazarlama otomasyonu ve robot katılımlı destek altyapısı ile tüketici iletişimini en üst seviyeye taşıyan bu uygulama, alışveriş fişlerini taratan tüketicilere özel kişiselleşmiş fırsatlar da sunuyor. 

Prima ürünü alışverişlerinin fişlerini yükleyerek puan yerine geçen kalpler biriktiren ebeveynler daha sonra bu kalplerle ödül havuzundan diledikleri ödülün sahibi olabiliyor. 

 Uzmanlar tarafından hazırlanmış içerik havuzu sayesinde ise; anne ve babalar, bebeklerinin uyku düzenini, beslenmesini, kilosunu ve boyunu takip edebildiği gibi gelişimlerini fotoğraflayıp notlar alabileceği dijital bir günlük de tutabiliyor. App Store ve Google Play linki: https://app.adjust.com/88bzzmt

Ads Area