Ads Area

PUBG MOBILE 0.13.5 içerik güncellemesini yayınladı

Royale Pass 8. Sezon –PUBG MOBILE, bu yaz denizcilikle dolu eşsiz bir sezon için okyanusun kayıp eşyalarının kilidini açıp kullanmayı sağlayacak. 



 PP-19 Hafif Makineli Tüfek– PUBG MOBILE’ın ölümcül silah deposuna son eklenti Royale Pass 8. Sezon ile oyun severlerin olacak. Oyuncular tam otomatik 53 adet 9 mm mermili şarjörün çarpıcı gücünü deneyebilecekler. 

Üçüncü Şahıs Perspektifi (TPP) Modu– PUBG MOBILE’ın Takım Ölüm Maçı Modunun tüm dünyada büyük başarı elde etmesinden sadece bir ay sonra, oyuncular Üçüncü Şahıs Perspektifi ile hızlı mücadeleyi deneyimleyebilecek. 

 Ek Sistem Güncellemeleri– Bugünkü güncelleme ile oyuncular daha sezgisel olduğu gibi Subscriber BP mağazası, başlık efektleri, sandık isimleri ve fazlasına yönelik güncelleme ve geliştirmelerden oluşan, yeniden tasarlanmış sezon arayüzünü kullanabilecek. 

Bugünkü taze içerik güncellemesine ek olarak, Tencent Games ve PUBG Corp., PUBG MOBILE oyuncuları ve partnerler için yeni yaz etkinliklerini duyurdu. Topluluk üyeleri Royale Pass’in birinci yıldönümünü daha heyecanlı içerikler ve ödüllerle kutlayacak. 

Aralarında Alan Walker x PUBG MOBILE şarkısı ve oyun içi kaplamaların yer aldığı, ağustosta yeni oyun içi ve mağaza içi eşyalarla yeniden karşımıza çıkacak olan BAPE x PUBG MOBILE’ın da bulunduğu daha fazla yaz etkinlikleri için takipte kalın. 

Tencent Games ve PUBG Corporation, PUBG MOBILE Club Open 2019 Global Finalleri’nde ‘TEAM UP’ bölümünde yarışacak dokuz finalisti de açıkladı. Dünyanın dört bir yanından oyuncular 10 gün boyunca oy kullanırken, sayıları 100’den fazla etkileyici oyuncular içinden seçim yapmak için 220 milyondan fazla oy kullanıldı. 

Dokuz ‘TEAM UP’ yıldızını ve katıldıkları bölgeleri aşağıda görebilirsiniz: Giannis Antetokounmpo – ABD / NBA oyuncusu, 2018-2019 sezonu MVP (En değerli oyuncu); Boy Pakorn – Tayland / Şarkıcı, oyuncu ve model; Pevita Pearce – Endonezya / Oyuncu ve şarkıcı; Chi Pu – Vietnam / Oyuncu ve şarkıcı; Kazu – Japonya / Influencer; Mysterious YT – Hindistan / Oyun influencer’ı; Nero – MENA / Oyun influencer’ı; PowerBang – ABD / Oyun influencer’ı; Athena – G. Kore / Oyun influencer’ı. 

PUBG MOBILE Club Open 2019 Global Finalleri’nin ilk günü olan 26 Temmuz Cuma, dokuz takım en iyi takımı oluşturmak için bir araya gelecek ve bir gösteri maçında karşı karşıya gelecek. 

Meşhur müzisyen Alan Walker, gösteri maçına katıldıktan sonra özel bir canlı performans yapacak. Bu performansta, Walker, yeni PUBG MOBILE şarkısını ilk kez çalacak. Oyun severler finallerin resmî canlı yayını için PUBG MOBILE Esports YouTube kanalını buradan takip edebilirler. 

TEAM UP kampanyası üç gün süren, dünyanın dört bir yanından 16 en iyi takımın 2,5 milyon dolarlık ödül havuzundan pay almak için yarıştığı, devasa PUBG MOBILE Club Open 2019 Global Finalleri’nin sadece bir ayağını oluşturuyor. Biletlerin yüzde 90’ı şimdiden tükendi, ancak oyun severler kalan biletleri buradan satın alabilirler. 

 Geçen haftanın TEAM UP oylama sürecinin ardından oyun severler, seçilen en iyi dokuz takım içinden favori TEAM UP yıldızlarını destekleyerek, aralarında özel bir PMCO oyun içi paraşütü ve dokuz yıldız ile Alan Walker’ın dağıtacağı özel hediyeler için yapılacak çekilişi kazanma şansını elde edecekler. 

18-25 Temmuz arasında düzenlenecek PUBG MOBILE özel görevleri her gün yenilenecek ve oyunculara dört adete kadar oy bileti kazandıracak.

Ads Area