Ads Area

LG Yazılım Yükseltme Merkezi ile Hızına Hız Katıyor

LG’nin 2018 yılında, LG cep telefonu kullanıcılarının daha hızlı güncelleme yapabilmeleri adına kullanıma sunduğu Yazılım Yükseltme Merkezi hızı ve sorunsuz işleyişi ile dikkat çekiyor. 


Teknoloji devi LG Electronics (LG), 2018 yılının Mayıs ayında, Android güncellemelerini kullanıcılarına zamanında, hızlı ve sorunsuz bir şekilde ulaştırabilmek için Güney Kore’de bulunan Ar-Ge merkezinde ‘Yazılım Yükseltme Merkezi’nin açılışını yapmıştı. 

Tamamen yazılım yükseltmelerine odaklanan ayrı bir birim olarak faaliyet gösteren Yazılım Güncelleme Merkezi ile LG cep telefonu kullanıcıları, Android güncellemelerini eskisine oranla daha hızlı, güvenli ve sorunsuz olarak, tam zamanında almaya başladı. 

 LG Yazılım Yükseltme Merkezi sadece güncellemeleri hazırlayıp yayınlamakla kalmıyor, LG cep telefonları güncellemeyi aldıktan sonra da, yazılım-donanım uyumunu test ediyor. Herhangi bir uyumsuzluk olması durumunda ise, gerekli müdahaleyi gerçekleştiriyor. 

LG Yazılım Merkezi, son olarak G7 ThinQ, Q7, Q7 BTS, Q Stylus ve Q7+ için Oreo OS güncellemesini sundu. Oreo OS ile Google, daha kullanışlı bir akıllı telefon deneyimi sağlayacak bir takım özellikler sunuyor. Özellikle, güncelleme ile gelen uygulama ve pil performansındaki artış kullanıcılardan olumlu yorumlar alıyor. 

 LG, müşteri merkezli bakış açısıyla, kullanıcılarına her ihtiyaç ve fiyat aralığına uygun akıllı telefonlar sunmanın yanı sıra, bu akıllı telefonların düzenli olarak, zamanında ve hızlı bir şekilde güncellenmesini de önemsiyor. 

Kullanıcıların en son işletim sistemi ve özellikleri kullanmasını sağlamak amacıyla da satış sonrası desteğe büyük yatırım yapıyor. Bu yatırımların en büyüğü olarak işaret edilen ‘Yazılım Yükseltme Merkezi’ tüketicilerden gelen yorumlar ve taleplerle gelişmeye devam ediyor.

Ads Area