Ads Area

Hepsiyurtdışından Türk Tüketicisinin Hizmetinde

Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada, yine bir ilke imza atarak müşterilerinin Türkiye’de bulunmayan ürünlere birkaç tıkla, zahmetsizce ulaşabilmesi için “hepsiyurtdışından” ismini verdiği hizmeti başlattı. 



35’den fazla kategoride, 24 milyonu aşkın ürün çeşidiyle aylık 100 milyonun üzerinde ziyarete ev sahipliği yapan Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada, müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayarak hayatlarını kolaylaştırmak için hizmetlerine yenilerini eklemeye devam ediyor. 

Hepsiburada, geniş ürün çeşidinin yanı sıra, müşterilerinin Türkiye’de bulunmayan ürünlere de güvenle, kolay, ekonomik ve hızlı bir şekilde ulaşması amacıyla“hepsiyurtdışından” hizmetini devreye aldı. 


Bu yeni hizmet kapsamında oto aksesuarlarından spor/outdoor ürünlerine, kozmetikten teknoloji ürünlerine, modadan ev ve mutfak gereçlerine kadar binlerce farklı ürünü Türkiye’deki müşterilerine sunmaya başlayan Hepsiburada, dünyada doğudan – batıya küresel e-ticarette bir merkez üssü oluyor.  

hepsiyurtdışından Nasıl Çalışıyor? 

Yeni hizmet ile https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/hepsi-yurt-disindan sayfasına gidilerek Türkiye’de bulunmayan binlerce ilgi çekici ürünü incelemek mümkün. 

Ayrıca Hepsiburada platformundaki herhangi bir ürün detay sayfasında görülebilen hepsiyurtdışından etiketiyle de yurt dışından sipariş edilebilecek ürünler kolayca ayrıştırılabiliyor. Beğenilen ürünler sepete eklendiğinde gümrük vergisi otomatik olarak hesaplanıyor ve yurt dışından gelecek ürünler için ekstra bir kargo ücreti ödenmiyor. 

Satın alma ve sonrası tüm süreçlerde müşteriler Hepsiburada’nın yüksek hizmet standartları ve güvencesiyle kaliteli bir yurtdışı alışverişi deneyimi yaşıyor. 

Yurtdışı Alışverişinde Gümrükle Uğraşma ve Ekstra Kargo Devri Sona Erdi! 

hepsiyurtdışından ile satın alınan ürünler için gümrük bedeli, seçilen ürünler alışveriş sepetine eklendiği anda hesaplanıyor ve tüm gümrük işlemleri Hepsiburada güvencesiyle gerçekleştiriliyor. 




Yurt dışından gelecek ürünün kargosu ne kadar tutar derdine son veren Hepsiburada, hepsiyurtdışından hizmeti kapsamında yapılan alışverişleri de Türkiye’deki kargo bedelleri ile müşterilerine sunuyor. 

Böylece müşteriler beğendikleri ürüne Türkiye’den alışveriş yaparmışcasına kolay ve zahmetsizce ulaşabiliyor.  

Şeffaf, Güvenilir Uluslararası Ticaret 

Hepsiburada “hepsiyurtdışından” ile müşterilerinin Türkiye’de olmayan ürünleri yerli bir platform aracılıyla temin edebilmelerini sağlarken, öte yandan da yurt dışından yapılan alışverişlerin A’dan Z’ye her adımının şeffaf ve takip edilebilir olmasını sağlıyor. 

Satın alınan ürünlerin niteliklerinden içeriklerine, gümrüklendirmeden kargolamaya kadar olan tüm aşamalar takip edilebilir ve belgelenebilme özelliğine sahip.Hizmet aynı zamanda yurt dışından alışveriş sürecinde yer alan tüm aktörlerin vergi yükümlülüklerinin doğru ve zamanında ödenmesini sağlayan alt yapıya da sahip.  

 

Şimdiye kadar en çok talep gören ürünler neler oldu? 

Hepsiburada, henüz platform üzerinde çok yeni sunulan hepsiyurtdışından’da en çok talep gören ürünleri paylaştı. Yapılan açıklamaya göre, yurtdışından en çok talep gören ürünler telefon aksesuarları, saat, gözlük gibi aksesuarlar ve makyaj ürünleri, hayatı kolaylaştıran ev, mutfak ve banyo gereçleri olarak sıralandı.

Ads Area