Ads Area

Yaz Aylarına Hazırlıklı Girmek İsteyen Erkekler için Çözüm

Erkekler için Philips BG3015 Vücut Bakım Seti, cilt dostu başlığı ile geniş bölgelerde hızlı çözüm sunarken, 3 farklı tarağı ile vücut kıllarınızı tıraş etmenizi veya kısaltmanızı sağlıyor. 

Tatil hazırlıklarının devam ettiği bu günlerde erkeklerin bakım sorununa fonksiyonel bir çözüm sunan Philips BG3015 Vücut Bakım Seti ile hızlı ve kolay bakıma olanak tanıyor. 

Cilt dostu tıraş başlığı ile vücudun tüm bölgelerinde güvenli tıraş sağlayan BG3015 Vücut Bakım Seti, patentli yuvarlatılmış uçlara ve tıraş sırasında cildinizi korumak için hipoalerjenik folyoya sahip... 

Çift yönlü tarakları uzun kılları yönden bağımsız kısaltırken, folyo başlık ise daha yakın bir tıraş sağlıyor. 

Birden fazla araca ihtiyacınız kalmadan, BG3015 Vücut Bakım Seti’nin cilt dostu başlığı ile dilerseniz tıraş olabilir, dilerseniz 3, 5 veya 7 mm taraklardan birini kullanarak tüm vücudunuzda kısaltma yapabilirsiniz, üstelik hassas bölgelerde bile.


BG3015 Vücut Bakım Seti ile koltuk altı, göğüs ve karın bölgesi, omuzlar, kasık bölgesi ve bacaklarda güvenli ve rahat kullanıma kavuşabilir ve yaz hazırlığınızı vakit kaybetmeden tamamlayabilirsiniz. 

 Islak ya da kuru olarak kullanılabilen ve 1 saat şarj ile 50 dakika kullanım imkanı sunan BG3015 Vücut Bakım Seti’nin önerilen perakende satış fiyatı ise 304,99 TL.
Tags

Ads Area