Ads Area

TikTokerlar, Türkiye'nin tüm güzelliklerini dünyaya tanıtıyor ve sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalıyor.

Dünyanın en çok tercih edilen kısa video uygulaması TikTok, kullanıcılara seyahat anlarını yaratıcı bir şekilde yakalamaları ve paylaşmaları konusunda ilham vermek amacıyla 100 ülke ve bölgede küresel bir seyahat kampanyası başlattı. 


Türkiye'nin zengin doğa güzellikleri, eşşiz lezzetleri, farklı kültürleri barındıran tarihi dokusu ve Türk insanının misafirperverliği; TikTok'un sunduğu kendine has video düzenleme teknikleriyle milyonlarca kullanıcıyla paylaşılıyor. 

TikTok kullanıcıları Türkiye'nin turizm hedeflerine katkı sağlamak için gönüllü turizm elçileri olarak, ülkemizin dünyaca ünlü İstanbul, Kapadokya, Pamukkale, Mardin, Göbeklitepe, Karadeniz gibi eşsiz güzelliklerini, ilham verici ve yaratıcı TikTok paylaşımlarıyla tanıtıyor. 

#TikTokTravel kampanyası tüm dünyada şimdiden 200 milyona yakın görüntülenmeye ulaştı. Kampanyanın Türkiye ayağı #GüzelTürkiyem kampanyası ise 60 milyon görüntülenme ile büyük başarı yakaladı. 

 #TikTokTravel kampanyası, TikTok'un en iyilerini bir araya getiriyor. Bu kapsamda uygulama içerisinde bağımsız sanatçıları keşfetmeye ve desteklemeye yönelik yenilikçi bir müzisyen programı olan “TikTok Spotlight” öne çıkıyor. 

Kullanıcılar bu kampanyaya özel olarak hazırlanan “Summer” adlı şarkı eşliğinde yaratıcı paylaşımlar yapıyor. Bunların yanı sıra kullanıcıların hareketsiz görüntülerini birleştirerek hareketli bir video elde etmelerini sağlayan bir "Fotoğraf Düzenleme" aracı da bulunuyor. 

TikTok ruhunu benimseyen #TikTokTravel kampanyası sınırları aşıyor ve kültürel çeşitliliği sergiliyor. Son 5 gün içinde, #TikTokTravel, hastagi ile 300.000 video paylaşıldı ve toplam 210 milyon görüntülemeye erişti. 

Videolarda, çeşitli yollarla doğa ile etkileşime giren kullanıcılar, farklı kültürlerin sokak yemeklerini tadıyor, eşsiz yerel deneyimler yakalıyor.

Ads Area