Ads Area

Tatile gittiğinizde gözünüz arkada kalmayacak

Supercam yaz tatiline çıkanları her istediklerinde evlerini ve iş yerlerini takip etme fırsatı veriyor. 

Kullanıcılar geriye dönük kayıtlara istediği an ulaşabilirken, akıllı uyarı sistemi sayesinde kameraları izlemediği sırada bile ev ve iş yerlerindeki sıradışı durumlardan haberdar olabiliyor. 

 Turkcell’in akıllı kamera sistemiSupercam tatil sezonunda evinden uzak kalacakların kafasındaki en önemli soru işaretini ortadan kaldırıyor, seyahatinizi rahat geçirmenizi sağlıyor. 

Kullanıcılar uzaktayken, hem dijital kamera hizmeti sayesinde anlık olarak evi izleyebiliyorhem de akıllı uyarı sistemi sayesinde olağan dışı durumları öğrenebiliyor. Ayrıca kayıt özelliğiyle geriye dönük olarak istediği zaman aralığındaki görüntülere ulaşabiliyor.  

Evdeki dostlarımızın neler yaptığı kamerada 
Kısa süreli tatillerde evcil hayvanlarını evde bırakanlar için de bu aynı zamanda dostlarının mama ve suyunun durumunu görmek, o an neler yaptığını izleyebilmek için bir fırsat. 

Akıllı telefonlara kurulan Supercam uygulamasıyla basit şekilde yönetilen sistem, sunulan bulut paketleriyle kayıt yapabiliyor. 30 güne kadar saklanan kayıtlar bulut ortamına arşivlenip geriye dönük izlenebiliyor. 

Akıllı Paket ayrıca kullanıcının tanımladığı zamanlarda ve görüntü üzerinde seçtiği alanlarda beklenmeyenbir hareket oluştuğunda kullanıcıları mobil bildirimlerle haberdar ediyor. Bu alarmı kaydederek7 gün boyunca takip etme olanağı da mümkün. 

Kullanıcılar istedikleri zaman cihaz üzerindeki mikrofonu aktifleştirerek ve hoparlörü kullanarak karşılıklı iletişim kurabiliyor. Kurulumu ücretsiz olan Supercam’den evinde internet olan herkes faydalanabiliyor.

Ads Area