Ads Area

NVIDIA, GeForce GTX satın alan oyunculara Shadow Of The Tomb Raider hediye ediyor

NVIDIA ve Square Enix, yaz tatiline girerkenGeForce GTX tabanlı GPU tercih edecek oyuncular için Shadow Of The Tomb Raider bundle kampanyasını duyurdu.

 GeForce RTX 1080 Ti, 1080, 107Ti, 1070 veya 1060 tabanlı grafik kartı, masaüstü PC veya laptop satın alan kullanıcılar, Shadow Of The Tomb Raider’a da sahip oluyor.

 Bugüne kadar birçok ödül kazanan GeForce GTX serisi, grafik kartlarda sürüm yükseltmenin değerinin bilincinde olan oyuncular için, oyun deneyimi üzerinde büyük bir etkisi olacak mükemmel bir güncelleme imkanı sunuyor. 

Tomb Raider serisinin en son sürümü olan Shadow of The Tomb Raider, Lara Croft’u alıp kaderinde yazılmış olan Tomb Raider yaparak, sizi Maya kıyametinden kurtaracak bir yarışa sürüklüyor. 

Ünlü uzmanların yer aldığı Nixxes Software tarafından PC’ye getirilen Shadow of The Tomb Raider, PC’lere özel birçok grafik iyileştirmenin yanında daha yüksek detay seviyeleri, kare hızları ve çözünürlük için destek içeriyor. 

Oyun tutkunları, NVIDIA Ansel'in şaşırtıcı oyun içi fotoğrafları ve NVIDIA Highlights otomatik kayıtlarıyla oyun içindeki tüm önemli anlarını Shadow of Tomb Raider'da yakalayabiliyor. Aynı zamanda NVIDIA GeForce Experience kullanarak bunları anında sosyal medyadan paylaşıyor.

Kampanya kapsamında sunulan bu paket GeForce Experience ile tümüyle kullanılabilirken, oyuncuların sadece ekran kartını takması ve en yeni Game Ready Sürücüsü ile GeForce Experience sürümünü yüklemesi; bir kez giriş yaptıktan sonra da hesap açma menüsünden 'REDEEM'i seçmesi yeterli oluyor.

Ads Area