Ads Area

Vulkan destekli oyunlar GeForce GPU'larda fark yaratmaya devam ediyor

NVIDIA, geçtiğimiz ay GDC’de, dünyanın ilk tamamıyla Işın İzleme teknolojisine sahip oyunu olan ve Vulkan oyunu Quake II’nin ışın izlemeli bir versiyonu olarak bilinen Quake II RTX'i tanıtarak gelenekçi oyuncuları sevindirdi. 



NVIDIA bu kapsamda, son yayınladığı sürücüsüyle Strange Brigade oyunundaki performansı % 13'e kadar artırdı. NVIDIA’nın en yeni Game Ready sürücüsü ise RAGE 2 ve Total War: Three Kingdoms oyunları için mükemmel bir performans sunuyor. 

NVIDIA yeni sürücüsüyle GeForce oyuncularına Vulkan API'ını kullanan oyunlarda yeni nesil özellikler ve performans sağlama misyonunu sürdürüyor. 

Oyuncular yeni sürücüyle, örneğin World War Z oyununda performansı test ettiklerinde, ekran kartı ve yapılandırmaya bağlı olarak % 18’e kadar performans artışı gözlemleyebiliyor. 

NVIDIA’nın sürücü geliştiren ekipleri, oyunlar piyasaya sürüldükten sonra dahi Game Ready sürücülerini optimize etmeye ve ayarlamaya aralıksız devam ediyor. 

Bu çalışmalar, World War Z gibi popüler bir oyunda önemli performans iyileştirmeleriyle karşılığını veriyor. Tüm NVIDIA Game Ready Sürücüleri Microsoft WHQL sertifikasına sahip. 

Oyunlarda en iyi performansı ve kusursuz oyun deneyimini arayan oyuncular, birçok popüler oyun için lansman gününde veya öncesinde dahi bu sürücüleri indirebiliyor.

Ads Area