Ads Area

Teknolojik ürünlerde ramazana özel indirimler

Teknoloji perakendecisinin öncü firması, Ramazan ayına özel kampanyalarıyla müşterilerinin ihtiyacına yönelik birçok fırsat sunuyor. 



Çeşitli ürün grubunda %45’e varan indirim kampanyası başlatan İstanbul Bilişim, uygun fiyatlı ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor. 

Bütçe dostu kampanyalarıyla indirimli alışveriş yapma imkânı sunan e-ticaret firması İstanbul Bilişim, Ramazan ayında da müşterilerini unutmuyor. 

Elektrikli süpürgeden tost makinesine, çay makinesinden ütüye, mikrodalga fırından halı yıkama makinesine kadar birçok ürün grubunda geçerli %45’e varan indirim uyguluyor. 

27 Mayıs tarihine kadar devam edecek kampanya ile son model ürünleri en uygun fiyatlarla müşterilerin beğenisine sunuyor. Aynı zamanda “İftardan Sahura Özel Gece Fırsatları” kampanyasını da başlatan marka, 31 Mayıs tarihine kadar iftardan sahura kadar yapılan alışverişlerde %50’ye varan indirim imkânı sağlıyor.  

Ramazan Ayına Özel Ekstra İndirimler Hediye 

Türkiye’nin en köklü e-ticaret firması İstanbul Bilişim, Ramazan kampanyasının yanı sıra müşterilerine “Ramazana Özel İndirim Kuponu” da hediye ederek, alışveriş sevincini iki katına çıkarıyor. 

10 Haziran tarihine kadar internet sitesi veya mobil uygulama üzerinden tek seferde 500 TL ve üzeri alışverişlerde 4 farklı kupon seçeneği sunan marka, müşterilere istediği ürünü indirimli olarak satın alma fırsatı sağlıyor. kuponlar, 23 Temmuz tarihine kadar geçerli.

Ads Area