Ads Area

SIM kart destekli tablet modeli M7S Teknosada

Türkiye merkezli teknoloji firması reeder’ın en yeni tablet modeli M7S, Teknosa mağazalarında 399 TL satış fiyatıyla raflardaki yerini aldı. 




Milli markamız reeder, popüler tableti M7S’i Teknosa mağazalarında satışa sundu. Reeder M7S, 3G SIM kart desteği, 4 çekirdekli 1.2 GHz gücünde işlemcisi, 8 GB depolama alanı, 7 inç IPS ekranı ve Android 7.0 işletim sistemi ile dikkat çekiyor.  

Gelişmiş donanım özellikleri 

7 inç ekranı ve gelişmiş donanım özellikleriyle reeder M7S, günlük ihtiyaçları karşılama anlamında kullanıcısını memnun ediyor. Oyun oynamaktan film izlemeye, Sanal Gerçeklik uygulamalarından, sosyal medyaya kadar birçok farklı alanda kullanım imkânı sunabiliyor. 

 Sadece 260 gram ağırlığında olan M7S’in arka yüzünde 2 MP, ön yüzünde ise 0.3 MP çözünürlüğünde iki adet kamera bulunduruyor. 

 Pil ve kapasite seçenekleri 2000 mAh kapasitesi ile reeder M7S uzun saatler boyunca kullanılabiliyor. 8 GB depolama kapasitesi ek olarak kullanılabilecek microSD bellek kartı yuvası ile artırılabiliyor.  

Android 7.0 Nougat desteği 
Reeder M7S tablet Android 7.0 Nougat ile yüklü olarak geliyor. En yaygın işletim sistemi sürümlerinden biri olan Android 7.0, yüzbinlerce uygulama ve birçok özelliği destekliyor. reeder M7S tableti tüm Teknosa mağazalarından 399 TL’ye satın alabilirsiniz.  

Güçlü satış sonrası destek 
Türkiye merkezli teknoloji firması reeder, donanımlı Operasyon Merkezi sayesinde satış sonrasında da tüketicilerini memnun etmeye devam ediyor. Operasyon Merkezine gelen cihazlar 4 iş günü içerisinde işlem görüp kullanıcılara geri gönderilmektedir.  

 

M7S özellikleri 

Android 7.0 işletim sistemi 7 inç, 1024 x 600 IPS ekran 1 GB RAM 8 GB dahili hafıza 1.2 GHz 4 çekirdekli işlemci 2000 mAh pil Arka 2 Megapiksel, Ön 0.3 Megapiksel kamera Wi-Fi, Bluetooth desteği SIM kart desteği 3.5mm kulaklık, MicroSD hafıza kartı, MicroUSB Bağlantı yuvaları 118x107.8x 10 mm 260 gr

Ads Area