Ads Area

PUBG LITE resmi olarak Türkiye’de

9 Mayıs’ta PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS’un ücretsiz sürümü PUBG LITE’ın Türkiye ön kayıt sürecini başlatan PUBG Corp, 21-22 Mayıs tarihlerinde ön indirmeye açılmıştı. 

Ve bugünden (23 Mayıs) itibaren, PUBG LITE resmi olarak Türkiye’ye iniş yaptı. 


22 Mayıs’a kadar ön kayıt yaptırarak, oyun içi yeni sürpriz eşyalar kazanan oyunseverler, e-postalarına gelen ürün kuponlarını bugünden (23 Mayıs'tan) itibaren oyuna giriş yaparak kullanabilecekler. 

Her modern PC ve dizüstü bilgisayar için #herkesePUBGLITE 

Türkiye’de milyonlarca oyuncuya sahip olan Battle Royale türündeki oyunda, bir adaya paraşütle inen 100 oyuncu, buldukları eşya, silah ve mühimmatı kullanarak hayatta kalmaya çalışıyor. 

Son hayatta kalanın kazandığı PUBG LITE, her modern PC ve dizüstünde ücretsiz olarak oynanabilecek. Bugünden itibaren https://lite.pubg.com/tr/download/ adresinden oyunu indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Haritalar 

PUBG LITE’ta seçebileceğiniz 3 farklı harita ve bir de Antrenman Modu mevcuttur. PUBG LITE’ta yer alan haritalar; Erangel, Miramar ve Sanhok.

 Her bir haritanın farklı özelliklere sahip olması, oyuncuların farklı bir oyun stili ve taktikle oynamasını gerektirir. Hangi haritanın oyun tarzınıza en uygun olduğunu bulmak için, farklı haritaları keşfedebilirsiniz. Antrenman Modu, oyundaki çeşitli öğelere alışmanıza olanak sağlar. 

Perspektifler 
 Oyun stilinize ve tercihinize göre, oyunda 2 farklı perspektif seçebilirsiniz: Üçüncü Şahıs Perspektifi ve Birinci Şahıs Perspektifi.  

Modlar 
Tek başınıza ya da bir takımın parçası olarak oynayabilirsiniz. Squad oynamak istiyorsanız, takım arkadaşlarınızdan zorlu anlarda yardım talep edebilirsiniz ve daha taktiksel bir şekilde rakip ile karşı karşıya gelirsiniz.

Ayrıca “solo-squad” modunda da oynamaya karar verebilirsiniz, Solo – Tek başınıza oynayın, 99 solo oynayan rakibe karşı. Squad – 4 kişiden oluşan bir grupla oynayın, 3 arkadaş ile ya da rastgele oyuncular ile 24 diğer Squad rakibe karşı. Solo-squad – Tek başınıza oynayın, diğer solo ya da squad oyunculara karşı.

Ads Area