Ads Area

Elektronikte Turbo Servis Dönemi

Teknolojinin Türk markası Casper, sadece üretici kimliğiyle değil aynı zamanda müşteri memnuniyeti odaklı teknik servis hizmetiyle de fark yaratıyor. 

Turbo Servis hizmetiyle cihazı, tüketicinin istediği yerden teslim alarak 1 gün içerisinde çözüme ulaştırıyor. 

Bilgisayar alanında, tüketiciye özel üretim yapma becerisi olan Türkiye’deki tek kurum olan Casper, hem üretim hem de teknik servis alanında, her adımda tüketicinin hayatını kolaylaştırıyor.

Türkiye’de başka hiçbir teknik serviste olmayan çalışma sistemiyle tüketicisinin bir teknik servisten bekleyebileceği en kapsamlı hizmeti veren Casper, Jet Servis* ve Turbo Servis* hizmetleri ile çözümü kullanıcının ayağına götürüyor. 

Web sitesinden talep oluşturularak kullanılabilen hizmetler sayesinde, Casper kullanıcısı ev ya da işyerinden çıkmadan cihazını teknik servise ulaştırabiliyor. 

Turbo Servis uygulamasıyla kullanıcının ev veya işyerinden moto kuryeyle cihaz teslim alınıyor. Hafta içi saat 12.00’ye kadar yapılan çağrılar için aynı gün, daha geç saatte yapılan çağrılar için bir sonraki iş günü cihazın servis ve tesliminin hedeflendiği Turbo Servis uygulamasında, cihazın kategorisi ya da modeli ne olursa olsun, Casper Merkez Servisi’ne ulaştığı andan itibaren 1 gün içinde çözüme ulaşıyor. 

Böylece Casper cihaz sahibi bir kere daha hayatına ara vermeden cihazının problemini çözüyor. *Jet Servis: Türkiye’nin her yerinden ücretsiz *Turbo Servis: İstanbul ve Ankara’da belli semtlerde geçerli ve ücretli: 50TL

Ads Area