Ads Area

Amd 50.yılına özel oyun paketleri hediye ediyor

50. yıl dönümünü kutlayan AMD, yaptığı açıklamayla birlikte bu kutlamaya özel hediye ve ürünlerini meraklılara duyurdu. 



Bu özel ürün ve hediyeler, özellikle oyunseverler ve AMD hayranları için hazırlandı. Konu hakkında açıklama yapan AMD Baş Pazarlama Müdürü John Taylor, şunları söyledi: 

“Yarım yüzyıldan bu yana AMD, yüz milyonlarca insan için yeni deneyimler yaratma hedefiyle, yüksek performanslı bilgi-işlemde mümkün olanın sınırlarını zorladı. Bu günü, aynı ruhla bir 50 yıl daha ve ötesine gitmemiz için ilham kaynağımız olan hayranlarımızla kutluyoruz.” 

 AMD Türkiye de firmanın 50. yılı şerefine özel kampanyalar ve oyun paketleri sunuyor. 

AMD50 Oyun Paketi: Seçili AMD Ryzen işlemciler ve AMD Radeon grafik kartlarını, belirli satış noktalarından satın alanlar, World War Z oyununun PC sürümü ile Tom Clancy’s The Division® 2 Gold Edition oyununun PC sürümüne ücretsiz olarak sahip olacaklar. 

Tom Clancy’s The Division® 2 Gold Edition içerisinde tüm Year 1 bölümlerine 1 hafta erken erişim sunan Year 1 Sezon Paketi, sekiz adet gizli görev ve görev ödülü (sırt çantası ödülleri), üç özelleştirmeyi anında açma, bir “Agent Ward” kıyafeti, gözcü hareketi, ek ödül avcısı ve projelerin yanı sıra AMD50 özel oyun içi kol bandını da barındırıyor. 

Özel AMD50 hediyeleri: AMD Ryzen işlemci ve AMD Radeon grafik kartlarıyla güçlendirilmiş seçili sistemleri satın alanlara da özel AMD50 tişörtü ve sistemlerini diğerlerinden ayıracak özel bir 50. Yıl çıkartması sunulacak. 

Ayrıca bu sistemleri satın alanlar, AMD50 Oyun Paketi’ne de sahip olacaklar. AMD50 Oyun Paketi kampanyası 29 Nisan – 8 Haziran tarihleri arasında devam edecek. Katılımcı satış noktaları tarafından sağlanan oyun kodları ise 8 Temmuz’a kadar kullanılabilecek. 

AMD 50. yıl Kampanyasına dahil ürünler ve satış noktaları ise şöyle:


İşlemci: - AMD Ryzen™ 7 2700X - AMD Ryzen™ 7 2700 - AMD Ryzen™ 7 2600X - AMD Ryzen™ 7 2600 - AMD Ryzen™ 5 2400G  

Grafik kartı: -AMD Radeon™ VII -AMD Radeon™ RX Vega Serisi -AMD Radeon™ RX 590 -AMD Radeon™ RX 580 -AMD Radeon™ RX 570  

Katılan satış noktaları: 

Vatan Bilgisayar, İtopya, Teknobiyotik AMD’nin Türkiye’de sunduğu bu hediye ve ürünlerin dışında, firma global düzeyde farklı ürünleri de piyasaya sürecek. 

Bu ürünler arasında AMD Ryzen 7 2700X Gold Edition işlemci ve AMD Radeon VII Gold Edition grafik kartı yer alıyor. AMD Ryzen 7 2700X Gold Edition işlemci, üzerinde AMD CEO’su Dr. Lisa Su’nun imzasını taşıyan bir tasarımla satışa sunulacak ve şirketin 50. yılına özel bir kutulama ile raflarda yerini alacak. 

AMD Radeon VII Gold Edition grafik kartı ise capcanlı bir kırmızı renge sahip bir tasarımla ve altın renkli AMD50 kutu tasarımıyla sunulacak. Her iki ürünü satın alanlara AMD50 Oyun Paketi ve özel tişört-çıkartma paketi de hediye edilecek.

Ads Area