Ads Area

A101’in bu haftaki teknoloji ürünleri

Piranha’nın rengarenk kulaklıklarını, bluetooth hoparlörünü ve özel kılıfıyla su altında çekim yapma imkanı sunan Full HD kamerasını almadan tatil planı yapmayın.... 

A101’in bu haftaki teknoloji ürünlerinde Piranha 1125 full hd aksiyon kamerası, 7806 bluetooth hoparlör ve rengarenk kablolu kulaklıklar gibi yaza özel ürünler yer alıyor. Samsung 43” UHD Smart TV ve General Mobile GM8 cep telefonu ise haftanın diğer ilgi çekici ürünleri arasında. 

Türkiye’nin en çok teknolojik ürün satan ve en yaygın yüksek indirim marketi A101’in bu haftaki fırsat ürünleri şöyle: Piranha’nın bu hafta A101’de satışa sunulan üç ürünü, Full HD aksiyon kamerası, bluetooth hoparlör ve kablolu kulaklık tatilde fotoğraf ve müzik keyfi için harika bir seçenek sunuyor. 

Piranha 1125 Full HD aksiyon kamerası, su geçirmez kılıf sayesinde su altında da çekim yapabiliyor. Kamera Full HD kayıt, 2.0 inc LCD ekran, Micro SD kart girişine sahip. Ürün, Iphone ve Android telefonla uyumlu, dahili mikrofon ve TFT ekrana sahip. 

Piranha aksiyon kamerası 99.00 TL’den satışa sunuluyor. Piranha’nın diğer iki ürünü kablolu kulaklık ve bluetooth hoparlör plajlardaki müzik keyfi için güzel bir seçim. İster rengarenk ve katlanabilir kulaklıklarla kendi müziğini dinle, ister 7806 bluetooth hoparlörü ile müziği arkadaşlarınla paylaş. 

USB ve kart girişi bulunan bluetooth hoparlörün, dahili mikrofonu ve telefon görüşme yapma imkanı bulunuyor. Kablolu kulaklık 24.95 TL’den, bluetooth hoparlör ise 34.95 TL’den satışa sunuluyor . Tüm Piranha ürünleri 2 yıl garantiye sahip. 

Şık ve akıllı: General Mobile GM8 Go Black Cep Telefonu General Mobile’ın akıllı telefonlarından GM8 Go Black, bu hafta A101’de 749 TL’den tüketicilerle buluşacak. 5.5 Inc HD plus ekranı ve şık tasarımı ile dikkat çeken telefon, parmak izi okuyucusu ile kullanım kolaylığı sunuyor. 

GM8 Go Black, 5 MP ön, 13 MP arka kamerası ile özel anlarınızı ölümsüzleştirmenizi de sağlıyor. Telefon, 1 GB RAM, 16 GB dahili hafızaya sahip ve 128 GB’a kadar Micro SD kart desteği sunuyor. Ayrıca 2 yıl General Mobile garantisi bulunuyor.

İnce ekranda TV keyfi: Samsung 43” UHD TV 
A101’de bu hafta Perşembe günü satışa çıkarılan Samsung 43” UHD Smart TV, 4 K yüksek görüntü kalitesi ve ince tasarımı dikkat çekiyor. 

Ekran aynalama özelliği sayesinde mobil cihazınızın ekran görüntüsünü televizyona yansıtabilir, içeriği TV ekranında oynatabiliyorsunuz. 3 HDMI, 2 USB girişi ve Wifi özelliği bulunan televizyon 2.929 TL’den satışa sunulacak. Ürünün 2 yıl Samsung Türkiye garantisi bulunuyor.

Ads Area