Ads Area

NVIDIA, yeni duyurulan GTX 16 serisi oyun Laptopları ve GTX 1650 GPU’lar için “Mortal Kombat 11” Game Ready sürücüsünü yayınladı

Sürücü ayrıcaStrangeBrigade’deVulkan performansında %13 ve Anthem’de SLI performansında %50 artışla birlikte 7 adet daha G-SYNC Uyumlu ekran desteği sunuyor.


NVIDIA, GeForce GTX 16 Series Laptoplarve GeForce GTX 1650 GPU’larıdestekleyen Mortal Kombat 11 için Game Ready sürücüsünü yayınladı. 

GeForce kullanıcıları, yeni sürücüyle birlikte Vulkan kullanarak Strange Brigade’de %13’e kadar performans artışı sağlarken, Anthem’de SLI ve yedi yeni G-SYNC uyumlu ekran desteği gibi yeniliklere de sahip oluyor. 

Tüm NVIDIA Game Ready sürücüleri Microsoft tarafından sağlanan WHQL sertifikasına sahip bulunuyor. Önde gelen birçok oyun için lansmanından itibaren ulaşılabilen sürücüler en iyi performans ve kusursuz oyun deneyimi için tasarlanmış durumda. 

 Anthem SLI desteği alıyor, performans %50 artıyor 

Yeni sürücüyle birlikte SLI desteği alan NVIDIA SLI yapısına sahip GeForce kullanıcıları, popüler bir oyun olan Anthem’de büyük bir performans sıçraması görecekler. 

Çoklu ekran kartından tek çıkış almaya yarayan bir bağlantı teknolojisi olan SLI, oyuncuların oyun esnasındaki performansı artırabilmeleri için birden fazla grafik kartını kullanabilmelerine imkân tanıyor. 

Daha fazla G-SYNC uyumlu ekran 

NVIDIA ayrıca yedi yeni ekranın daha G-SYNC Uyumlu şeklinde onaylandığı testi geçtiğini duyurdu. Yeni modellerle birlikte, G-SYNC Uyumlu ekranların sayısı yarından itibaren toplamda 24’e yükselecek. Bu ekranlar şu şekilde: 

Üretici Model 
Acer KG271 Bbmiipx 
Acer XF240H Bmjdpr 
Acer XF270H Bbmiiprx 
AOPEN 27HC1R Pbidpx 
Asus VG248QG 
Gigabyte AORUS AD27QD 
LG 27GK750F 

G-SYNC Uyumlu programı G-SYNC ekosistemini genişletirken, Adaptive-Sync ekranlara bir kalite eşiği getiriyor ve tüketicileri de hangi ekranların iyi bir giriş seviyesinde VRR oyun deneyimi sağlayacağı konusunda bilinçlendiriyor. 

NVIDIA G-SYNC Uyumlu programı kapsamında, Adaptive-Sync protokolünü destekleyen monitörlerdeki deneyimini geçerli kılmak adına dünyanın önde gelen orijinal monitör üreticileriyle çalışıyor. Bu programı geçen ürünler “G-SYNC Uyumlu” olarak tescilleniyor. 

Yeni sürücü Mayıs 2019’da gelecek Windows 10 desteğinin yanında GeForce GTX 1650 desktop ile GeForce GTX 1660 Ti ve GTX 1650 Laptop GPU desteklerini de içeriyor. 

Ads Area