Ads Area

Hadi’den 100TL’lik steam kodu

7’den 70’e herkesin tutkunu olduğucanlı bilgi yarışması Hadi, 18 Nisan akşamı düzenlenecek özel bir yarışmayla oyunseverleri kıyasıya rekabete davet ediyor 


Türkiye’nin en çok kazandıran bilgi yarışması Hadi, oyunseverleringönlünü fethediyor. Bugüne kadar 2 milyon kişiye 6 milyon TL’ye yakın para dağıtan ödül şampiyonu Hadi’de bilgisayar oyunu tutkunları için heyecan dolu özel bir yarışma düzenlenecek. 

Türkiye’nin en popüler Twich yayıncılarından biri olan Unlost (CantuğÖzsoy) sunumuyla 18 Nisan Perşembe günü (bugün) saat 19.30’da gerçekleşecek yarışmada Hadiciler, bilgisayar oyunları konusundaki bilgilerini kullanarak büyük ödülden pay almaya çalışacak. 

Finalde en fazla 100 yarışmacı kalana kadar soru sorulmaya devam edilecek yarışmanın sonunda, kazanan oyunsever (gamer) Hadiciler100 TL değerindekisteam cüzdan kodunun sahibi olma şansıkazanacak. 

Hadi nedir? 
Canlı, sunuculu ve para ödüllü bilgi yarışmasıdır. Hadi, farklı operatör ve bağlantı hızlarına sahip 100 çeşitten fazla telefonla oynanabilir. 

5 milyondan fazla indirilen Hadi’de katılımcılara soru başına 10 saniye tanınır. Soruların tamamını verilen sürede doğru cevaplayan yarışmacılar önceden belirlenen ödülü aralarında eşit olarak paylaşır. Hadi, hafta içi her gün 12.30’da, hafta sonları da dahil olmak üzere yedi gün boyunca 20.30’da yarışmalar düzenler. Hadi’de spor, müzik ve sinema kategorilerinde özel yarışmalar da düzenlenir.

Ads Area