Ads Area

BonusFlaş’la QR ile ödemeye 10TL Bonus

Kampanya 18 Nisan – 2 Mayıs 2019 tarihleri arasında Bonus üyesi ve BonusFlaş'la QR ile Ödeme yapılabilecek Burger King®, Sbarro®, Popeyes®, Arby's®, Usta Dönerci® restoranlarında, BonusFlaş uygulamasını kullanarak yapılacak olan QR ile Ödeme işlemlerinde (paket servisler hariçtir) geçerlidir. 



Kampanya süresi boyunca tek seferde 35 TL ve üzeri ilk alışverişte BonusFlaş'la QR ile ödeme yapın, bir defaya mahsus olmak üzere 10 TL Bonus kazanın! 

Kampanyaya BonusFlaş ile katılmak için Hemen Katıl butonu tıklanmalıdır. Kampanyada katılım sonrasında yapılan alışverişler dikkate alınacaktır. Kampanya paket servislerde geçerli değildir, yalnızca restoranlarda geçerlidir.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 10 TL Bonus kazanabilir. Kazanılan bonus, 10 – 20 Mayıs 2019 tarihleri arasında Bonus program üyesi işyerlerinde aynı kartla yapılan harcamalarda kullanılabilecektir. Kazanılan bonus kullanılmadığı takdirde 21 Mayıs 2019 tarihinde geri alınacaktır. 

Kampanyaya Garanti Bonus, Garanti Bonus Business, Easy, Money Bonus, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç dahildir. Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç kart sahipleri kampanyaya BonusFlaş'tan katılabilirler. (bu kartlar için katılım ücreti 0,99 TL'dir). 

BonusFlaş ile katılım sadece şahıs şirketi sahibi müşterilerin ticari kartları ile sağlanabilmektedir. Miles&Smiles Garanti kredi kartları, Shop and Fly kartlar, Paracard, bonus kullanarak yapılacak ödemeler, sanal kart ve mail order işlemleri kampanyaya dahil değildir. 

İptal ve iade işlemlerinde bonus yüklemesi yapılmayacaktır. Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.

Ads Area