Ads Area

AMD EPYC İşlemciler Bulutun Favorisi

AMD, Avrupa, Rusya ve Kuzey Amerika’nın önde gelen bulut çözüm şirketlerinden HOSTKEY ile yaptığı açıklamada, AMD EPYC işlemcilerinin güçlendirdiği sunucuların, HOSTKEY’in altyapısında hizmet vermeye başladığını duyurdu. 



AMD EPYC işlemcilerin eklenmesiyle beraber, HOSTKEY’in sanallaştırılmış ortamlara ve yüksek performanslı bilgi-işlem iş yüklerine sahip müşterileri, rakibinden üstün özellikler, çekirdek sayısı, bağlanılabilirlik ve bellek bant genişliğine sahip oluyor. 

Yeni HOSTKEY platformu, gideren artan kullanıcı beklentisini karşılamak için, 8 kanallı RDIMM/LRDIMM DDR4 bellek ve 128 hatlı ultra hızlı PCIe® Gen3 x4 bağlantılı Gigabyte platformu üzerinde çalışan 16 çekirdekli AMD EPYC™ 7281 ve 24 çekirdekli EPYC™ 7401P işlemcilerine sahip. Hollanda Veri Merkezi Altyapısından Sorumlu olan Anton Malina, konu hakkında şunları söyledi 

“AMD EPYC işlemcilerin tekli ya da çift soketli kurulumları, HOSTKEY’in müşterilerine daha fazla çeşitlilikte hizmetleri sağlamasını, veri işleme ihtiyaçları için varolan seçeneklerini genişletmelerini mümkün kılıyor. 

Desteklediğimiz bölgelerde öncü hizmet sağlayıcı olarak, veri merkezi endüstrisindeki bir liderle çalışmaktan dolayı heyecanlıyız.” 

 AMD Veri Merkezi Çözümleri Kıdemli Direktörü Daniel Bounds ise konu hakkında şunları söyledi: “HOSTKEY ile çalışmaktan ve müşterilerine AMD EPYC 7281 ve EPYC 7401P işlemcilerine erişim sunmaktan dolayı heyecanlıyız. 

AMD EPYC ile güçlendirilen bu sunucular, HOSTKEY kullanıcılarına kendi sanallaştırılmış, HPC veya paralel işlemli iş yüklerini çalıştırmalarında yeni bir seçenek sunarken, HOSTKEY tarafından sunulan muhteşem hizmet ve desteği deneyimlemelerini sağlıyor.”

Ads Area