Ads Area

Acer Predator Oyuncu Serisine Eklenen Yeni Ürünlerini next@acer Etkinliğinde Duyurdu

Yenilenmiş Predator Orion 5000’de Intel 9. Nesil Core™ i9-9900K işlemciler ile Z390 yonga seti, NVIDIA®GeForce® RTX 2080 GPU, Dragon 2.5 Gigabit Ethernet ve daha da kompakt bir tasarım yer alıyor. 




Predator Orion 5000 (PO5-605S) ayrıca hepsi bir arada CPU sıvı soğutucuyla yoğun oyun maratonlarında performansı artırıyor. • 43inç boyutundaki yeni Predator monitör, 4K çözünürlük ve 144Hz yenileme hızı sunmasının yanı sıra DisplayHDR 1000 sertifikasıyla da üst düzey izleme deneyimi sağlıyor. 

Acer Predator oyuncu ekipmanları ailesi; yeni fare (Cestus 330), kulaklık (Galea 311), klavye (Aethon 300) ve M-Utilityçanta ile genişledi. Acer, New York’ta düzenlediğinext@acer global basın konferansında, sürekli büyüyen Predator oyuncu serisine eklenen yeni ürünlerini duyurdu. 

Etkinlikte 43 inç boyutundaki devasa Predator monitör modelini ve Predator ailesine yeni katılan oyuncu ekipmanlarını tanıtan Acer, ayrıca Windows 10 işletim sistemli orta boy kule tipi bir masaüstü bilgisayar olan yeni Predator Orion 5000’i lanse etti

Intel’in en yeni Z390 yonga seti, 9. Nesil Intel®Core™ i9-9900K işlemci ve NVIDIA®GeForce® RTX 2080 GPU ile Predator Orion 5000 oyun tutkunlarını hedefliyor.  

“Yeni Orion 5000, en talepkar oyuncuları bile tatmin edecek” 

“Predator Orion 5000 serisi oyunları en yüksek seviyede oynamak ve performansa etki etmeden yayın yapabilmek isteyen kullanıcılar için tasarlandı.” diyen Acer Sabit Bilgisayarlar ve BT Ürünleri İş Birimi Genel Müdürü Jeff Lee, sözlerine şöyle devam etti: “GeForce RTX GPU ve hız aşırtılabilir 9. Nesil Intel Core i9-9900K işlemci gibi en son oyun teknolojileri sayesinde yeni Orion 5000, en talepkar oyuncuları bile tatmin edecek güce sahip.” 

“Acer’ınPredator ve Nitro serisine kattığı yeni oyuncu ürünleriyle farklı tür oyuncuların ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış geniş seçenekler sunduğunu görmek harika.” diyen Microsoft Corp. Tüketici ve Cihaz Satışları Genel Müdürü Mark Linton, sözlerini şöyle tamamladı: “Acer harika oyuncu ürünleri tasarlayıp bunları tüketicilere sunmaya devam ediyor.” 

Yeni Acer Predator Orion 5000: Üst Düzey Oyuncular için İdeal 
Yeni Predator Orion 5000 (PO5-605S) üst düzey oyun deneyimleri sunmak için dört kanal DDR4 yapılandırmalarına destek veren (64 GB’a kadar) hız aşırtılabilir sekiz çekirdekli 9. Nesil Intel® Core™ i9-9900K (Z390 yonga seti ile birlikte) ile donatıldı. 

NVIDIA GeForce RTX 2080 GPU’da bulunan devrim niteliğindeki NVIDIA Turing™ mimarisi gerçek zamanlı ışın izleme özelliğini, yapay zeka ve programlanabilir gölgelendirmeyle birleştirerek oyunculara üstün grafik performansı ve etkileyici deneyimler sunuyor. Orion 5000’deki üst düzey işlemcinin sıcaklığı, Cooler Master® Sıvı CPU Soğutucu1 ile kontrol ediliyor ve böylece en yüksek performansa ulaşılıyor. 

Stratejik olarak konumlanan giriş ve çıkış fanları ve kendi çıkarılabilir toz filtresine ve özel korumaya sahip güç kaynağı sayesinde uzun oyun maratonlarında her bir bileşenin serin kalması sağlanıyor.

30 litreye kadar küçültülen kule tipi kasa daha az yer kaplamasına rağmen güçlü bir makineyi barındırıyor. İç kısmın görünmesini sağlayan yan panel, kasanın geri kalanında olduğu gibi metal bir ağ katmanına sahip. Böylece içerideki bileşenler için EMI koruması sağlanıyor. 

Ek olarak 2,5 Gbps Ethernet ile rakiplerine üstünlük kurabilecek olan kullanıcılar, zafer kazandıktan sonra kulaklıklarını çıkarıp kasanın yanındaki askılara asabilecekler. Kolay değiştirme imkanı sunan genişleme yuvalarına 2,5 inç biçimli SATA I/II/III SSD ve sabit disk yerleştirilebiliyor. 

Böylece 6 Gbps’e kadar ulaşan veri aktarım hızlarına hiçbir araç kullanmadan ve sistemi yeniden başlatmadan hızlı ve kolay bir şekilde ulaşmak mümkün hale geliyor. Bu özellik verilerini değiştirmek, sistemini taşımak veya 2,5 inç SSD’lerini hızla alıp götürmek isteyen oyuncular için ideal bir çözüm sunuyor. 

RGB Şöleni 
Kullanıcılar kendi zevklerine veya oynadıkları oyuna uyan RGB aydınlatma programları arasından istediğini seçebiliyor. Sert kasanın içindeki ışık çubukları ve kasa fanları 16,7 milyon renk desteği veriyor. Lighting Maker ile kullanıcılar aydınlatma sistemlerine ince ayar yapabiliyor ve müzik çaldığında ona uygun desenler oluşturabiliyor. 


Acer Predator 43 İnç LFGD Oyuncu Monitörü: Orion 5000’in En İyi Tamamlayıcısı Acer 43 inç gibi inanılmaz bir boyuta sahip Predator LFGD (Geniş biçimli oyuncu ekranı) monitörünü (CG437K P) de duyurdu. Ultra yüksek çözünürlük (3840 x 2160) arayan PC ve konsol oyuncuları için tasarlanan bu 4K monitör, hareketli nesneleri takip etmek için önemli olan 144 Hz yüksek yenileme hızı ile inanılmaz akıcı ve yırtılma yaşanmayan görüntüler oluşturuyor. 

Monitörün AdaptiveSync özelliği çıkış cihazının kare hızına ayak uyduruyor. Kesintisiz oynanış sayesinde oyuncular önlerindeki göreve odaklanabiliyor. DCI-P3 renk alanının %90’ını kapsayan geniş renk gamına sahip VA panel, göz alıcı canlı renkler ve daha derin siyahlar oluşturuyor.


Daha da canlı renkler için VESA DisplayHDR™ 1000 sertifikasına sahip olan ürün daha iyi kontrast ve renk doğruluğu sunarak müşterilerin AAA oyunları olması gerektiği gibi oynamasını sağlıyor. 

Ürün yalnızca PC oyunu tutkunlarına hitap etmiyor. Konsol oyuncuları da üründeki 3 HDMI girişi, Type-C ve DisplayPort bağlantılarından yararlanabiliyor. Predator CG437K P’de çeşitli güç tasarruf teknolojileri bulunuyor. 

Bunlar arasında odadaki ışık düzeyini tespit edip parlaklığı otomatik olarak ayarlayan ışık sensörü; kullanıcı ekran başından kalktığında veya hareket olmadığında otomatik olarak uyku moduna geçmesini, oturduğunda ise açılmasını sağlayan yakınlık sensörü yer alıyor. 

Üründe ayrıca oturma odasında kullanmayı kolaylaştıran bir uzaktan kumanda bulunuyor. Oyun Deneyimini Bir Üst Seviyeye Taşıyan Yeni Predator Ekipman ve Aksesuarları next@acer etkinliğinde Predator oyun aksesuarlarının yeni serisi de tanıtıldı. Ürünler arasında şunlar bulunuyor: 

Predator M-Utility Sırt Çantası: Oyuncular, yayıncılar ve fotoğrafçılar için tasarlanan bu su geçirmez çanta, 180 derece katlanabilir bir kapağa sahip. Buradan 17inç dizüstü bilgisayar bölmesine kolayca erişilebiliyorve havalimanı güvenliğinden geçerken de kolaylık sağlanıyor. Bunun yanı sıra üründe üçayak tutucu, seyahat için bagaj kayışı, ayarlanabilir kayışlar ve hava alan ağlı sırt yastıkları bulunuyor. 


PredatorCestus 330 oyuncu faresi: Rekabetçi oyunlarda hızlı sürükleme ve üstün hassaslık sağlayan Pixart 3335 sensöre sahip olan Cestus 330; 16.000 DPI çözünürlük, yedi adet programlanabilir tuş, kullanım sırasında DPI değiştirme (5 seviye) ve 16,8 milyon renk RGB arka aydınlatma gibi özelliklerle geliyor. Kullanıcılar PredatorQuartermaster yazılımıyla ayarları değiştirip hassaslığı artırabiliyor. 

PredatorAethon 300 oyuncu klavyesi:Cherry anahtarlar (MX Blue), deniz mavisi arka aydınlatma ve tüm tuşlarda anti-ghosting gibi özellikler yer alıyor. 

PredatorGalea 311 katlanabilir oyuncu kulaklığı: Hassas bir şekilde ayarlanan 50 mm sürücüler, Acer TrueHarmony teknolojisi, fiziksel tuşla kapatılabilen mikrofon, rahat köpük kulak yastıkları ve 3,5 mm kulaklık jakı bulunuyor.  

Fiyat ve Bulunabilirlik  

Predator Orion 5000, Nisan ayında Kuzey Amerika’da 1.199,99 $’dan ve Haziran ayında EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 1.999,00 €’dan, Mayıs ayında Çin’de 15.999 RMB’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak fiyatlarla satışa sunulacak. 

Predator CG437K P oyuncu monitörü, Eylül ayında Kuzey Amerika’da 1.299,00 $’dan, Eylül ayında EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 1.499,00 €’dan, Ağustos ayında Çin’de 9.999 RMB’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. 

Predator M-Utility Sırt Çantası, Haziran ayında Kuzey Amerika’da 179,99 $’dan ve EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 179,00 €’dan, Çin’de ise Ekim ayında 1.499 RMB’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. 

PredatorCestus 330 oyuncu faresi, Haziran ayında Kuzey Amerika’da 69,99 $’dan ve EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 79,00 €’dan, Çin’de ise Ekim ayında 499 RMB’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. 

PredatorAethon 300 oyuncu klavyesi, Haziran ayında Kuzey Amerika’da 119,99 $’dan ve EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 149,00 €’dan, Çin’de ise Ekim ayında 999 RMB’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak 

PredatorGalea 311 gürültü izole edici oyuncu kulaklığı, Haziran ayında Kuzey Amerika’da 99,99 $’dan ve EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 69,00 €’dan, Çin’de ise Ekim ayında 339 RMB’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Ads Area