Ads Area

Vodafone Red’den Dijital Ayrıcalıklar Dünyası

VODAFONE RED’E GELENLER BİRÇOK DİJİTAL AYRICALIKTAN YARARLANIYOR 


Müşterilerine tarifenin ötesinde bir dünya sunan Vodafone Red, müşterilerinin dijital ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir kampanya başlattı. Mart itibariyle Vodafone Red’e geçenler, Red’in dijital ayrıcalıklarından yararlanabilecek. 

Vodafone Red’liler, ev internetindenD-Smart üyeliğine ve Nesnelerin İnterneti’ne kadar çeşitlenen Red ayrıcalıklarından birini seçebilecek. 

 Dijitalleşme vizyonu doğrultusunda yenilikçi ürün ve hizmetler geliştirmeye odaklananVodafone Red,müşterilerinin dijital deneyimini artıracak ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. 

Sadece bireylerin değilhanelerin de dijitalleşmesine öncülük etmeyi hedefleyen Vodafone Red, hanelerinuçtan uca dijital ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir kampanya başlattı.

Mart itibariyle Vodafone’a yeni gelen aboneler,Vodafone kullanan aile üyelerini referans göstererek, mevcut Vodafone’lular ise yeni Red tarifelerine geçerekVodafone Red’in dijital ayrıcalıklarından yararlanabilecek.  

Red’den dijital ayrıcalıklar dünyası 

Vodafone Red’in sunduğu ayrıcalıklar dünyasında, ev internetindenD-Smart üyeliğine ve Nesnelerin İnterneti’ne kadar pek çok alanda özel dijital fırsatlarbulunuyor. Yeni kampanya kapsamında Vodafone Red’li olanlarbu dijital ayrıcalıklardan birini seçebiliyor. 

Buna göreVodafone Red’liler,“Vodafone Evde İnternet” ürününü %25’e varan indirimle; bireysel Nesnelerin İnterneti çözümlerinden oluşan V-Yaşam ürünlerinde kullanılan tarifeleri, D-Smart Aile Spor Paketi’nive Güvenli Depo, Dijital Güvenlik, VodafoneTV’den oluşan içerik paketini12 ay boyunca kullanabilecek. 

Engin Aksoy: “Red’li müşterilerimizin dijital deneyimini artırmak istiyoruz” Vodafone Red’in ayrıcalıklarla dolu dünyasının her geçen gün genişlediğine dikkat çeken Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi: 

“Gerek Vodafone abone bazında gerekse Türkiye genelinde dijitalleşmenin öncüleri haline gelenRed'lilere çeşitli ayrıcalıklar sunmaya devam ediyoruz. Sadece bireylerin değilhanelerinde dijitalleşmesine öncülük etmek istiyoruz.

Bir evde dijital ihtiyaç olan en önemli servisleri Vodafone Red’e gelenlere ayrıcalıklarla sunuyoruz.Yeni kampanyamız kapsamındaRed’li olan bütün müşterilerimizi dijital ayrıcalık dünyasıyla dijitalleştiriyoruz. 

Onlara ev internetinden Nesnelerin İnterneti’ne kadar çeşitlenen çok özel fırsatlar geliştirdik. Red’li müşterilerimizbu fırsatlardan birini seçerek dijital ayrıcalıklar dünyamızdan yararlanabilecek. 

‘Ünlü değil Red’li’ konseptimiz kapsamında sunduğumuz yeni kampanyamızla daha fazla sayıda müşterimize Vodafone Red ayrıcalığını yaşatmayı hedefliyoruz.Yenilikçi ürün ve servislerimizle Vodafone Red müşterilerimizindijital deneyimlerini artırmayadevam edeceğiz.”  

En dijital müşteri grubu 

Vodafone Red’liler, Vodafone’un en dijital müşteri grubunu oluşturuyor. Mobil internet kullanımı %99’u, akıllı cihaz penetrasyonu %96’sı ve 4.5G kullanma oranı %76’i bulan Red’lilerin aylık mobil internet kullanımı ise10 GB’ye ulaştı.

Ads Area