Ads Area

sennheiser odyoloji Duyma güçlüğü çekenlere özel kulaklık

Duyma güçlüğü çekenlerin Avrupa’da en çok tercih ettiği TV dinleme yardımcısı Sennheiser odyoloji serisi kulaklıklar Türkiye’de. 


Sennheiser’ın akıllı dinleme özellikli ürün gamına ait odyoloji kulaklıkları, duymaya yardımcı olurken, sunduğu kristal netliğindeki sesle öne çıkıyor. 


Sağ ve sol kulaklık sesinin ayrı ayrı ayarlanabilme özelliğiyle duyma güçlüğü çekenlerin TV’yi daha rahat duymasını sağlayan odyoloji serisi, hiçbir detayın kaybolmadığı mükemmel bir ses kalitesi sunuyor. 

Kablosuz tasarımıyla TV dinleme ve izleme deneyimini farklı bir boyuta taşıyan bu seri, ergonomik tasarımı ve kolay kullanımıyla kusursuz bir TV dinleme deneyimi yaşatıyor. Kulaklarımız, yaş aldıkça konuşmaları ve müziği olması gerektiği gibi duyma noktasında yardıma ihtiyaç duyar. 

Bu yardım, sadece genel ses yüksekliği için değil, ses sinyallerinin gerçek anlamda beyinde işlenebilmesi için de önemlidir. Bu ihtiyaçtan yola çıkan Sennheiser, odyoloji serisine ait kulaklıklarıyla orta yaş grubunda sık karşılaşılan TV sesinin az duyulması problemine teknolojik bir çözüm sunuyor. 

 Bir kulağı az duyanların TV’yi iki taraftan da eşit olarak duyabilmesini sağlayan odyoloji serisi, konuşma seslerinin netliğini tek tuşla artırma, kişiselleştirilebilen kullanıcı profilleri ve geniş kablosuz kapsama alanı gibi özellikleriyle dikkat çekiyor.  

70 metreye kadar kablosuz, kesintisiz bağlantı 

Bircom güvencesiyle satışa sunulan odyoloji serisinin öne çıkan ürünleri arasında yer alan Sennheiser RS 5000, kişisel dinleme ihtiyaçlarına göre geliştirilmiş yapısı ve üç farklı dinleme profili ve seçimi sağlayan butonlarıyla hayatı kolaylaştırıyor. Stereo ve mono arasında geçiş yaparak her iki kulağın ihtiyaç duyduğu sesi verebilen kulaklık, çene altından geçen hafif kulaklık yapısıyla rahat bir kullanım sağlıyor. 

Gelişmiş kablosuz iletim teknolojisine sahip olan ürün, kulaklık ve verici ünite arasında 70 metreye kadar sabit, kesintisiz bir bağlantı ve tek şarjla 12 saate kadar kullanım sunarak hareket özgürlüğünü en üst noktaya taşıyor. 

Kendi kulaklığınızla kablosuz TV dinleme keyfi 

Odyoloji serisinin herhangi bir kablolu kulaklık ile kullanılabilen üyesi Flex 5000, kendi kulaklığınızla kablosuz TV dinleme keyfine sahip olma özelliği sunuyor. 

Konuşma ve müziğin tüm renklerini ön plana çıkaran kulaklık, 30 metreye kadar kablosuz kullanım özelliği sunuyor. Kulak içi ve üstü tüm kulaklıkları destekleyen Flex 5000, tek şarjla 12 saate kadar kullanılabiliyor.

Sennheiser RS 5000 ve Sennheiser Flex 5000’i Bircom’un Kanyon’daki Hifimyfi mağazasında deneyimleyebilir ve mağazadan temin edebilirsiniz. Sennheiser RS 5000 tavsiye edilen satış fiyatı 1.999 TL, Sennheiser Flex 5000’in tavsiye edilen satış fiyatı 1.499 TL’dir.

Ads Area