Ads Area

Oyun Severlerin Tüm İhtiyaçları İçin Özel Fırsatlar

Hepsiburada’nın tüm oyun ürünlerini bir arada sergilediği Hepsigamer sayfasında, %20’ye varan indirim kampanyası oyunseverleri bekliyor. 



2 gün sürecek kampanyada oyuncu monitöründen taşınabilir oyun bilgisayarlarına, oyuncu kulaklığından oyuncu mouse’una kadar yüzlerce ürün avantajlı fiyatlarıyla oyun tutkunlarınınyüzünü güldürüyor. 

 Türkiye’nin lider e-ticaret platformuHepsiburada, 28-29 Mart tarihlerinde geçerli olan “Hepsigamer: %20’ye Varan İndirim Kampanyası”naözel indirimleriyle oyun severlerin bütçesini rahatlatıyor

 2 gün süreyle, oyuncu monitöründen taşınabilir oyun bilgisayarına, oyuncu kulaklığından oyuncu mouse’una kadar 20’den fazla markanınyüzlerce ürününübilgisayar kategorisinde 9 ayavaran taksit ve uygun fiyat fırsatıyla oyun severlerle buluşuyor. 

Oyun severler bellek ram, ekran kartı, anakart, kasa gibi bilgisayar parçalarını, kampanyanın “bilgisayarını topla, oynamaya başla” sayfalarından seçerek kendi bilgisayarlarını sıfırdan oluşturabiliyor ya da mevcut bilgisayarlarının sürümlerini yükseltebiliyor.  

Efsanelerden öneriler: 
Hepsigamer’da %20’ye varan indirim kampanyası için Hepsigamer sayfasını ziyaret eden oyun tutkunları, ünlü oyuncuların önerilerini degörebiliyor. 

Bilgisayar oyunlarının efsane fenomenleri, Hepsiburada müşterilerineürün önerilerinde bulunuyor. Fenomen oyuncular, ürün önerilerinin yanı sıra bir yayıncı yarışması olan Noobstar adaylarının dikkatetmesi gereken püf noktalarının da altını çiziyor ve yayıncılık için neler yapmaları gerektiğinipaylaşıyor.

Ads Area