Ads Area

GEFORCE RTX EKRAN KARTI ALANA 3 OYUN HEDİYE

GeForce sahipleri, yeni Game Ready sürücüsüne, üçlü bundle fırsatına ve yeni G-SYNC destekli monitörlere kavuşuyor

NVIDIA, Apex Legends için yeni Game Ready sürücüsünü piyasaya sürdü. 


Ayrıca GeForce RTX GPU'lar özelinde Metro Exodus, Anthem ve Battlefield 5’i içeren yeni bundle kampanyasını duyuran NVIDIA, diğer yandan 3 yeni G-SYNC uyumlu ekranın müjdesini verdi.  

GeForce RTX satın alanlara Metro Exodus, Anthem ve/veya Battlefield 5’ hediye 

NVIDIA, GeForce RTX serisi için bugün başlayan yeni ve heyecan verici bir “Üçlü Tehdit” (Triple Threat) bundle kampanyasını duyurdu.

Kampanya kapsamında GeForce RTX 2080 Ti veya RTX 2080 GPU’ya sahip masaüstü ve dizüstü bilgisayar satın alan oyuncular, Metro Exodus, Anthem ve Battlefield 5’e sahip oluyor. RTX 2070 veya RTX 2060 GPU’ya sahip masaüstü ve dizüstü bilgisayar satın alan oyuncular ise hediye olarak bu üç oyundan birini seçebiliyor. 

G-SYNC destekli monitörlerin listesi genişliyor 

 “G-SYNC Uyumlu” programı, G-SYNC ekosistemini genişleterek tutarlılık getirmeyi ve giriş seviyesinde hangi ekranların iyi bir değişken tazeleme oranı (VRR) deneyimi sağlayacağı hakkında tüketicileri bilgilendirmeyi amaçlıyor. 

G-SYNC Uyumlu ekranların listesine aşağıdaki üç yeni monitör eklendi: 

BenQ XL2540-B/ZOWIE XL LCD 
Acer XF250Q 
Acer ED273 A 
NVIDIA, G-SYNC Uyumlu programında AdaptiveSync protokolünü destekleyen monitörlerdeki deneyimi doğrulamak için monitör üreticileriyle birlikte çalışıyor. 


 Apex Legends için yeni Game Ready sürücüsü NVIDIA, Apex Legends optimizasyonu içeren yeni Game Ready sürücüsünü yayınladı. Güncelleme, aynı zamanda Devil May Cry 5 ve Tom Clancy's Division II için en iyi oyun deneyimini sunuyor. 

NVIDIA mühendisleri, performansı en iyi düzeye getirmek ve mükemmel bir oyun tecrübesi sunmak için mümkün olan son ana kadar çalışmaya devam ediyor.

Bütün Game Ready sürücülerinin Microsoft tarafından sağlanan WHQL sertifikasına sahip olması ise kalitenin bir diğer belirtisi olarak göze çarpıyor.

Ads Area