Ads Area

Paraftan 100TL’ye Varan ParafPara fırsatı

Paraf ile yukko.com’da 100TL’ye Varan ParafPara 



Kampanya 1-28 Şubat 2019 tarihleri arasında yukko.com’da Paraf POS’tan tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri işlemlerde 50 TL ; 1000 TL ve üzeri işlemlerde 100 TL ParafPara verilecektir. 

Ödül kazanımına ilişkin bilgi SMS’le bildirilecektir. Kazanılan ParafPara’lar, kazanımın ertesi günü, kazanım sağlanan işlemin yapıldığı karta yüklenecek, 10 Mart 2019 akşamına kadar Paraf üye işyerlerinde kullanılabilecektir. 

Kampanya müşteri bazındadır. Her müşteri kampanyadan ilk işlemi ile bir kez yararlanabilir ve en fazla 100 TL ParafPara kazanabilir. 

10 Mart 2019 tarihine kadar kullanılmayan ParafPara’lar 11 Mart 2019 tarihinde geri alınacaktır. Business kartlar, HalkCard, sanal kartlar ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir. 

Kampanya kapsamında yapılan işlemlerin iade ve iptal edilmesi durumunda, iptal ve iade edilen işlemler kampanyaya dahil edilmeyecektir. 
İşlemin iadesi ile birlikte kampanya tutar kriterinin altına düşmesi durumunda verilen paraf para geri alınacaktır. 

Kampanya kapsamında kazanılan ParafPara’lar başka karta transfer edilemez. Paraf ile kazanılan ParafParalar tüm Paraf üyesi işyerlerinde kullanılabilecektir.

Ads Area