Ads Area

Multinetlilere özel Cepfix’te telefon ve tablet tamirinde 35 TL indirim

Multinet Up’ın kullanıcılarına avantajlar sağlayan marka iş birlikleri ve fırsatları telefon tamiri markası Cepfix ile devam ediyor. 



Multinet Up kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran marka iş birliklerine devam ediyor. Multinet kart kullanıcıları cep telefonu tamiri uygulaması Cepfix’ten yapacakları cep telefonu ve tablet tamirlerinde 35 TL indirim kazanıyorlar. 

 Multinetlilere özel kampanya kapsamında İstanbul içi siparişlerde yedek cihaz talep edilmesi halinde 250 TL kapora ücreti alınmayacaktır. 

Cepfix’in sunduğu hizmet kapsamında, müşteriden fiyat onayı alındıktan sonra tamir edilen cihazlarda ücretsiz kargo veya kurye hizmeti sağlanıyor. 

Türkiye genelinde mobil cihazlarınızın problemlerine çözün sunan Cepfix’in web sitesi www.cepfix.com üzerinden yapılacak cep telefonu ve tablet tamir taleplerinde geçeri olan indirim 30 Nisan 2019 tarihine kadar kullanabilecek.  

MULTİNET UP HAKKINDA 
Multinet Up, Türkiye’nin lider yeni nesil finansal teknoloji ve hizmet şirketidir. Geliştirdiği yenilikçi finansal teknolojiler ile kurum ve kuruluşlara, onların çalışanlarına ve tüketicilere "değer katan" çözümler tasarlar ve sunar. 

Multinet Up, kurumsal şirketlerin ve kamu kuruluşlarının çalışanlarına sağladığı yan hakların yönetimi, ortak satınalma ve tedarik çözümleri ile bireyler ve işletmeler için finansal servisler platformu olmak üzere üç ana kolda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Ads Area