Ads Area

Casper Excalibur G670 Piyasaya Çıktı

En üst segment dizüstü ve masaüstü bilgisayar tasarımlarıyla oyun severleri yenilmez yapan Excalibur, yeni dizüstü modeli casper Excalibur G670’i piyasaya sundu. 


Yansıma ve parlamayı önleyen anti glare (parlamaz) ekranı, yere düşen bir iğnenin sesini bile kaçırmayacak duyarlılıktaki ses sistemi ile kusursuz bir oyun deneyimi sunan Excalibur G670, binlerce renge ve çeşitli aydınlatma özelliklerine sahip RGB klavyesi ile kendi neslinin en iddialı yeni kahramanı… 

Oyun severlere son teknoloji ürünler ile maksimum performans ve kesintisiz oyun keyfi vadeden Excalibur serisi ile Casper, 2019’da ürün yelpazesini genişletmeyi ve yatırımlarını arttırmayı hedefliyor. 

Bu hedefe yönelik ilk adım olan ve oyun severleri yenilmez yapan Excalibur G670, 8. nesil Intel® Core™ i7 8750H altı çekirdekli işlemcisi ile mükemmel bir oyun deneyimi vadediyor. 7. nesil 7700HQ işlemcilerin aksine 12 tane iş parçacıklı yapısı ile 4.10 GHz’lik maksimum hıza ulaşabiliyor. 
Böylece bir önceki nesle göre %30 daha dinamik ve yüksek performans sunabiliyor. Excalibur G670, Nvidia GeForce GTX 1050Ti 4GB GDDR5 grafik kartı ile her oyunda kusursuz ve kesintisiz performansı alabilirsiniz. 

Özenle tasarlanan ana kartı ve termal yapısı sayesinde ise özellikle işlemci ve ekran kartının maksimum seviyede soğumasını sağlıyor. Bu özelliği ile saatlerce kesintisiz oyun keyfi yaşatırken, en yüksek seviye kullanımda bile sessiz olabiliyor. 

 RGB Klavye ile Oyunun Sınırları Genişliyor 

G670, RGB aydınlatma ve binlerce farklı rengiyle oyun severlerin klavyelerini diledikleri renklerle özelleştirebilmesine imkân tanıyor. Renklerin tonlarını değiştirmeye ve aynı anda farklı renkleri uygulamaya olanak sağlayan RGB klavye artık sizin vazgeçilmeziniz olacak.  

Oyun Severler Tek Bir Kareyi Bile Kaçırmayacak 

15,6” boyutundaki Excalibur G670 Full HD çözünürlüklü Anti Glare (Parlamaz) ekranı, mat yapısı sayesinde ekrana düşen bütün ışıkları emerek yansımaları engeller. 

Günün her saatinde aynı kalitede ve netlikte görüntü vererek 1 saniyeliğine bile oyundan düşmenizi engeller. Bununla birlikte, IPS özelliği ile hangi açıdan bakarsanız bakın 178 dereceye kadar aynı netliği yakalayabilirsiniz. Böylece yanınızdaki arkadaşlarınız da kendileri oynar gibi sizi izleyebilecek. 

Yere Düşen İğne Sesini Duymak Mümkün Oyuna tam hakimiyet kurmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Sahip olduğu Dolby® Digital Ses Sistemi sayesinde; ayak adımlarını bile duymak mümkün. 

Alt kısmında bulunan ekstra subwoofer hoparlörü ile kaliteyi koruyarak sesi 78 dB’den 90 dB’ye çıkartabiliyor. En küçük aksiyonların seslerini bile anında duyabilirsiniz.

Ads Area