Ads Area

250 TL bonus kazanmak ister misiniz?

Deniz Bonus’a hemen başvurun, kartınız ayağınıza gelsin! DenizKartım uygulamasını indirip kampanyaya katılın, harcama sözünüze anında 250 TL bonus kazanın! 


Kredi kartı başvurusunun 21 Ocak 2019 – 28 Şubat 2019 tarihleri arasında yapılması gerekmektedir. 21 Ocak 2019 tarihi itibarı ile DenizBank’ta açık kredi kartı olmayan müşteriler için geçerlidir. 

Mevcut Kredi Kartının iptal edilerek yeni kart açılması durumunda ve birden fazla kredi kartı alınması durumunda kampanyaya dahil edilmez. 

Kredi kartı başvurusunun onay tarihinden 2 gün sonra kampanya DenizKartım’dan görüntülenebilecektir. Kampanyaya DenizKartım’dan katılım yapılmalıdır. DenizKartım uygulamasını App Store ve Play Store üzerinden telefonunuza indirebilirsiniz. 

Katılım yapılmadığı sürece 250 TL puan kampanyasından faydalanılamayacaktır. Taahhüt kapsamındaki Kredi Kartına 250 TL bonus yüklemesi DenizKartım üzerinden yapılacak kampanyaya katılımından 7 iş günü içerisinde yapılacaktır. 

Taahhüte sistemsel olarak katılımınız gerçekleşip, bonusunuz yüklendiğinde tarafınıza SMS ile bilgi verilecektir. Kampanya sadece asıl bireysel kredi kartı başvurularında geçerli olup, Net Kart ve PTT Bonus Kart kampanyaya dahil değildir. 

Bonus Business, İşletme Kart, Tarım Kartları gibi ticari kartlar ve para kartlar kampanyaya dahil değildir. Kampanya, tüm kanallarımızdan yapılan kredi kartı başvuruları için geçerlidir. 

ayrıntılı bilgi DenizBank şubeleri ve denizbank internet sitesinde

Ads Area