Ads Area

TP Vision, Philips Audio markasının Avrupa relansmanına hazır

Haziran 2018’de Philips Audio’nun tasarım, pazarlama ve global satış haklarını alanTP Vision, 2019 yılında Philips Audio markasının relansman sürecine başlıyor. 


 Philips markası, Audio global satış haklarını; Philips TV markasını yeniden tüketici televizyon pazarında lider, yenilikçi ve A sınıfı bir marka haline getirmekteki üstün başarısı üzerine TP Vision’a verdi. 

Yeni organizasyon; en iyi Avrupa tasarımını, üstün ürün performansını ve paranızın tam karşılığını vererek Philips TV işletmesinin ortak değerlerini paylaşmayı hedefliyor. 

Radyonun ilk zamanlarına kadar giden uzun bir inovasyon geçmişine sahip olan Philips Audio’nun, şirketin doğal ve işlenmemiş ses üretebilen ürünlere odaklanması nedeniyle gerek tüketiciler gerekse ticaret dünyası ve medya açısından her zaman son derece başarılı bir marka olarak kabul ediliyor. 

 Philips Audio’nun en popüler ürün serilerinden seçili modelleri hemen satışa sunmayı hedefleyen TP Vision, 2019 yılının ilk yarısında hem Philips Audio hem de üst segment Philips Fidelio markalarıyla taşınabilir ses sistemi, kablosuz ses sistemi, saatli radyo, akıllı ağa bağlı ürünler, ev ses sistemleri, soundbar hoparlörler ve kulaklıklar başta olmak üzere ses sistemleri pazarının tüm alanlarını kapsayan geniş bir ürün portföyüyle ilerlemeyi planlıyor. 

 “Philips Audio bizim için çok heyacan verici ve nadir bulunabilir bir fırsat” Yeni gelişmelerin kendileri için son derece heyecan verici olduğunu dile getiren TP Vision Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Martijn, konuyla ilgili “Bu, ses sistemleri pazarının lider markalarından birini doğru bir şekilde yeniden ortaya çıkarmak ve oluşturmak için son derece heyecan verici ve nadir ele geçecek bir fırsat.
TP Vision’ın benimsediği uzun süreli görüş, hem Philips TV’yi hem de Philips Audio’yu Avrupalı tüketicilerin en popüler ev ses sistemi ve TV markalarından birisi olarak hak ettiği yere getiren başarılı bir işletme oluşturmayı amaçlıyor.” dedi. 

 TP Vision, Eylül 2019’da gerçekleştirilecek Berlin IFA Fuarı’nda inovatif ve şirket içerisinde tasarlanmış yeni ürün serilerini tanıtmayı da planlıyor. 

TP Vision Hakkında 

Görsel-işitsel dijital eğlence dünyasında önemli bir tüketici elektronik ürünleri şirketi olan TP Vision, Philips markalı televizyonların (Avrupa, Rusya, Orta Doğu, Güney Amerika, Hindistan ve Asya-Pasifik bölgesinde seçili ülkeler) ve ses ürünlerinin (dünya genelinde) geliştirilmesine, üretilmesine ve pazarlanmasına odaklanıyor. 

TP Vision; tasarım uzmanlığını ve yenilikçi Philips TV mirasını, TPV teknolojisinin operasyonel kusursuzluğu, esnekliği ve hızıyla birleştirerek gerçekleştiriyor. 

Birleştirilen bu güçlü yanlarla pazara yüksek kalitede, sofistike tarzı ile akıllı ve kullanımı kolay ve ince tasarımlı televizyonlar sunarken tüketicilere kusursuz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. 

Eğlence sektöründe küresel ölçekte lider konumda olan TP Vision, yukarıda belirtilen ülkelerde Philips TV'nin seçkin marka lisans sahibidir. TV şirketi, , dünyanın lider monitör ve LCD TV üreticisi, Çin’de Philips marka TV’ler satan ve pazarlayan TPV’ye yüzde 100 aittir.

TPV Grubu yıllar içindeki büyümesini ölçek ekonomisini ve AR-GE, üretim, lojistik verimlilik ve kalitesindeki temel yeterliliklerini güçlendirerek sürdürürken, dünya çapında çeşitli ülkelerde de yaklaşık 2000 kişiye istihdam sağlıyor.

Ads Area