Ads Area

Sony’nin yeni EXTRA BASS hoparlör yelpazesi, güçlü sesi ile partinizi canlandırıyor

 Yeni aydınlatma tasarımı ve renkleri ile kusursuz parti atmosferini yaratın Sony, EXTRA BASS kablosuz™ hoparlör yelpazesini yeniliyor. 



EXTRA BASS™ ile tempoyu artırın ve partinizi canlandırın  Kolay taşınabilen tasarım ve artırılmış dayanıklılık sayesinde kutlama her yerde devam etsin 


Serinin yeni ürünleri arasında SRS-XB12, SRS-XB22 ve SRS-XB32 taşınabilir hoparlörlerin yanı sıra yeni yüksek güçlü hoparlör GTK-XB72 yer alıyor. 

 Enerjiyi yükselten ses 

Sony’nin popüler EXTRA BASS™ özelliği ile derin ve etkili bası hissedin. XB22 ve XB32, kompakt boyutlarına rağmen düşük frekanslı sesleri geliştirerek basınıza güç vermek için stereo tam alanlı hoparlörlerle birlikte çalışan çiftli pasif radyatöre sahip. XB12 ise benzer bir etki yaratmak üzere tekli bir pasif radyatörden yararlanıyor. 

XB72’nin büyük kasası ve büyük woofer’ları da daha güçlü bir bas yaratarak güçlü ses için ses alanını genişletiyor. Artık XB22, XB32 ve XB72’de bulunabilen LIVE SOUND modu ile canlı bir mekandaymışçasına üç boyutlu müzik deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz. 

LIVE SOUND modu, açılı hoparlörler ve Dijital Sinyal İşleme teknolojisi aracılığıyla sesin yayılma alanını genişleterek, sizi müziğin tam ortasına yerleştiren üç boyutlu ses üretiyor ve bir müzik festivali havası yaratıyor. Hoparlör yelpazesi, müzik zevkinin merkezinde bas bulunan hip-hop, dans ve rap müzik düşkünleri için ideal. 

Partiye güç katın 

XB22 ve XB32’de kolay kavranabilen tasarımları ve dahili ivme ölçerler sayesinde artık bir Party Booster da bulunuyor. Hoparlörler, üzerlerine tıkladığınızda tepki vererek eşsiz ışık ve ses efektleri yaratıyor. Ayrıca, birlikte gelen Fiestable uygulaması sayesinde XB72 ile bir dizi eğlenceli parti özelliğinin tadını çıkarabilirsiniz. 
Partinizi sesli kontrol, yeni hareket kontrol özelliği ve interaktif parti ışığı ile kişiselleştirebilirsiniz. Ücretsiz Fiestable uygulamasında “Parti Işıkları”nı seçerek, akıllı telefonunuzun ışıklarının müzik ile uyumlu olarak yanmasını sağlayabilir ve canlı bir konser atmosferi yaratabilirsiniz. 

XB32 ve XB72’deki geliştirilmiş çok renkli sıralı aydınlatma ile her mekanı bir partiye dönüştürün. XB32 ve XB72, çok renkli ve yanıp sönen ışık efektleri ile ışıkları sevdiğiniz müziğin temposuna uydurarak partiye bir gece kulübü havası kazandırıyor. 

Fiestable uygulaması ile bu özellikleri kişiselleştirerek parti fonksiyonlarını uyarlamak mümkün . XB22, aynı zamanda, partinizi canlandırmak üzere tek renkli sıralı ışıklandırma da sunuyor.  

Partiye dayanıklı 

IP67 sınıflandırmasına sahip hoparlörler su ve toza dayanıklılıklarıyla dikkat çekiyor. XB12’de, kauçuk tarzı kaplama bulunurken, XB22 ve XB32 bu kaplamayı yıkanabilir kumaş ile bir araya getiriyor. 

Böylece hoparlörünüz tamamen partiye dayanıklı hale geliyor. XB32 ve XB22 aynı zamanda pasa ve darbeye dayanıklı olduğundan, nerede olursanız olun müziğinizin tadını sonuna kadar çıkarabilirsiniz. 

Yeni renk yelpazesi sayesinde de partinizi en şık şekilde düzenleyebilirsiniz. 24 saate varan uzun pil ömrü ve taşıma saplı, portatif ve kompakt tasarım sayesinde müziğiniz gittiğiniz her yerde peşinizden gelecek. Akıllı telefon şarj özelliğine de sahip XB32 ile partiyi durdurmak için hiçbir bahaneniz yok.

Ads Area