Ads Area

Sony, Yüksek Güçlü Ses ürünleri yelpazesine beş yeni model eklediğini duyurdu

Sony’nin yeni yüksek güçlü hoparlörleri ile parti deneyimini zirveye taşıyın Parti deneyiminde doruğa ulaşmak için güçlü 360 derece ses ve 360 derece ışık 


Yeni Jet Bass Booster ile en büyük parti alanları bile uzun mesafelere ulaşabilen etkili bas sesler ile doluyor Daha da eğlenceli ve interaktif özellikler ile her kutlamayı unutulmaz hale getirin 

Taşınabilir, kablosuz ve şarj edilebilir yeni GTK-PG10 dışarıda kullanım için ideal 

Sony, Yüksek Güçlü Ses ürünleri yelpazesine beş yeni model eklediğini duyurdu: MHC-V82D, MHC-V72D, MHC-V42D, MHC-V02 ve yeni heyecan verici dış mekan parti hoparlörü GTK-PG10.  


Sarmalayıcı ses 

Yeni ürün yelpazesi, 360 derece ses ve yeni Jet Bass Booster sayesinde büyük parti alanlarını dahi doldurabilen yüksek güçlü ses sistemleri ile göze çarpıyor. 

V82D, V72D, V42D ve V02 modellerinde bulunan Jet Bass Booster özelliği, özenle tasarlanan konik hoparlör biçimi sayesinde alanı dolduran, net ve derin bas sesler yaratıyor. Konik biçim, havanın daha hızlı hareket etmesini ve böylece basın daha da yüksek bir etkiyle uzak noktalara iletilmesini sağlıyor. 

V82D ve V72D’deki 360 derece ses, tamamen sarmalayıcı bir ses deneyiminin tadını çıkarma imkanı sunuyor. Her bir hoparlörün arka tweeter’lar, açılı hoparlörler ve yayılımlı ses jeneratörü ile tasarlanması sayesinde dans pistindeki herkes aynı ses deneyiminin keyfine varabiliyor. 

En sevdiğiniz sanatçıları canlı izlediğiniz hissini yaratmak için V82D, V72D ve V42D’ye Sony’nin CANLI SES MODU da eklendi. Bu mod dinleyenleri müziğin tam merkezine yerleştirerek üç boyutlu ses yaratan Dijital Sinyal İşleme teknolojisi sayesinde daha geniş bir ses sahnesi yaratıyor.

 Işık sarsın geceyi 

Hem V82D hem de V72D’de geceyi aydınlatan 360 derece parti ışığı bulunuyor. Bu dinamik aydınlatma ile tüm eğlence alanını ışıl ışıl hale getirmek mümkün oluyor. V42D ise daha geniş açılı parti ışıkları ile görece küçük parti alanlarını aydınlatabiliyor. Her üç modeldeki aydınlatma da tempo ile senkronize hale gelerek partinizde olağanüstü bir atmosfer yaratıyor.  

Eğlence parmaklarınızın ucunda 

Partiye hareketlerinizle yön vermek için müzik ve mikrofon seviyelerini değiştiren yeni dikey jestleri de içeren jest kontrolünü kullanın. Bu eğlenceli müzik ve ses efektlerinden tüm ailenin keyif alacağına emin olabilirsiniz. 

Sony’e eşlik eden Fiestable uygulaması üzerindeki ek özellikler ile insanları bir araya getirin. Aile ve dostlarınızı Taiko oyununa davet edebilir ve ritim duygunuzu sınayabilirsiniz. Kullanıma sunulan yeni sıralama özelliği sayesinde artık rekabete tutuşarak en yüksek skoru kimin aldığını görebilirsiniz. 

 Hatta, Fiestable uygulaması sayesinde hoparlörünüzün üzerindeki ışıkla eşleştirdiğiniz cep telefonunuzu parti ışığına dönüştürebilirsiniz. Sınırsız sayıda akıllı telefonu sisteme bağlayarak partinizde bir canlı mekan atmosferini yeniden yaratabilirsiniz. 

 Sesli komut özelliği ise Fiestable uygulaması aracılığıyla hoparlörünüzle etkileşime geçmek için yeni bir yol anlamına geliyor. Aydınlatma ve çalma fonksiyonlarının kontrolünden DJ efektleri ve karaoke gibi özelliklere kadar her şeyi yapmak için bolca sesli komut seçeneği bulunuyor. 

Açık havada güçlü ses için GTK-PG10 

Yeni ve heyecan verici GTK-PG10 hoparlör, özel açık hava parti modu ile yüksek güçlü sesin geniş alana yayılmasını sağlayarak açık hava partileri ve barbekü etkinlikleri için mükemmel olduğunu kanıtlıyor. 
Açık üst paneller sayesinde yukarı ve dışa dönük konumlandırılan dahili tweeterlar, açık hava partileri için sesi daha geniş bir alana ulaştırıyor. DSP (Dijital Sinyal İşlemcisi) ise açık hava performansını optimize etmek üzere ses ayarlarını otomatik olarak ayarlıyor. 

Dilediğiniz her yerde parti yapmanıza imkan tanıyan taşıması kolay hoparlörler, kübik şekilleri ve dahili tutma yerleri sayesinde özellikle otomobille kolayca bir noktadan diğerine transfer edilebiliyor. Sehpa uyumlu hoparlörün aynı zamanda 13 saatlik dinleme esnekliğinin tadını çıkarabilmenizi sağlayan dahili şarj edilebilir pili bulunuyor 

. Açık hava hoparlörünün sıçramaya dayanıklı üst panelinde yer alan sehpa ve bardak tutucu ise kutlamalarınızla aranıza hiçbir şeyin girmemesini sağlıyor. Aileniz ve dostlarınızla birlikte karaoke yapmanın tadını çıkarabileceğiniz bir mikrofon girişine sahip hoparlörde aynı zamanda FM alıcısı, akıllı telefonunuzu yolda şarj edebilmeniz için USB şarj ve oynatma fonksiyonları bulunuyor. 

 GTK-PG10, başka eğlenceli özellikleri telefonunuz üzerinden parmaklarınızın ucuna taşıyan ücretsiz Sony | Music Center ve Fiestable uygulamaları ile de uyumlu.

Ads Area