Ads Area

General Mobile Yeni Modelini Mobile World Congress’de Dünyaya Tanıtacak

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük akıllı telefon fabrikasına sahip ve Türkiye’nin en çok tercih edilen yerli cep telefonu markası olan General Mobile, bu yıl 25-28 Şubat tarihleri arasında Barcelona’da gerçekleşecek olan Dünya Mobil Kongresi (Mobile World Congress)’nde geliştirdiği yeni modellerinin dünya prömiyerini gerçekleştirecek. 


 26 Şubat Salı günü, MWC’de, Hall 5, Stant 5F61’de yerel saat ile 14.00’te gerçekleştirecek olan lansman; General Mobile’ın Youtube ve Facebook hesabı üzerinden de canlı olarak takip edilebilecek.  

General Mobile Hakkında: 
General Mobile, en yeni teknolojileri müşterilerine sunarak uluslararası bir marka yaratma fikriyle kuruldu. Türkiye’nin en çok tercih edilen yerli cep telefonu markası olan General Mobile, üstün kalite standartlarında, ulaşılabilir, güncel teknolojilere sahip akıllı mobil çözümler geliştirmektedir. 

Bugün Türkiye’nin lider yerli cep telefonu markası olan General Mobile, dünyanın önde gelen mobil teknoloji şirketleri ile ortak çalışarak 33 ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir. 

Hayatı kolaylaştıran ürünleriyle yer aldığı ülkelerde hızla büyüyen General Mobile, Hollanda’nın 4. akıllı telefon markası olurken Özbekistan, Gürcistan, Hırvatistan, Azerbaycan ve Beyaz Rusya’da ise ilk 5 markadan biridir.

Ads Area