Ads Area

Canon, Yeni Dijital Yazılım Geliştirme ve Kamera Kontrol API kitini duyurdu

Canon’dan Profesyoneller için Yeni API Kiti 

Dijital görüntüleme çözümlerinde dünya lideri Canon, geliştiricilere çeşitli kaynaklar sunan yeni API fotoğraf makinesi paketini duyurdu. 


Geliştiriciler ve yazılım mühendislerine özel PowerShot SX70 HS ile birlikte lanse edilen, Birleşik EOS Dijital Yazılım Geliştirme Kiti (SDK) ve Kamera Kontrol API’si (CCAPI), Canon fotoğraf makinesi ve lenslerini en iyi şekilde kullanabilme konusunda benzersiz fırsatlar sunuyor. 

 Geliştiriciler ve entegratörler, özellikle fotoğraf makinelerini ve lensleri çözümlere entegre etmek ve kablolu şekilde ya da USB yoluyla uzaktan kumanda etmek amacıyla ADK ve API paketlerini uzun zamandır kullanıyor. 

Bu tür uygulamalara fotoğraf kabinleri, robotik/otomatik üniteler, etkinlik fotoğrafı çekimi ve video kaydı, toplu vesikalık/pasaport ve fotogrametri sistemleri de dahil edilebiliyor. 

Canon, PowerShot SX70 HS modelinin de desteklendiği Birleşik EOS Digital Yazılım Geliştirme Kiti (SDK) ve yeni Camera Control API’si (CCAPI) ile girişimcilere yeni hizmetler sunuyor.  

Gelişmiş Zum Donanımıyla Eşsiz Netlikte Fotoğraflar 

Canon’un en yeni premium köprü fotoğraf makinesi PowerShot SX70 HS, şık ve taşınabilir tasarımıyla çok yönlü çekim deneyimi sunuyor. 
PowerShot SX70 HS’de 21–1365 mm netleme mesafesi eşdeğerinde güçlü bir 65x optik sabit lensli zum donanımı, 7,5 cm değişken açılı LCD ekran, 20,3 megapiksel sensör ve 4K ultra yüksek çözünürlüklü video özellikleri bulunuyor. PowerShot SX70 HS tüm çekim senaryolarına uyum sağlayarak, birden fazla lens taşıma ihtiyacını ortadan kaldırıyor.  

Canon SDK ve API ile Hızlı ve Kolay Araç Entegrasyonu 

EDSDK’nın avantajları sayesinde kullanıcılar, Canon fotoğraf makinelerini bir Mac veya PC üzerinden uzaktan kumanda edip, uyumlu tüm Canon fotoğraf makineleri arasında aynı kodu kullanabiliyor. 

Seçili modellerdeki çoklu platform desteğinin sunduğu avantajlardan yararlanmak üzere yeni CCAPI’de, herhangi bir ortamda kablosuz kullanım olanağı sağlayan ve Windows, Mac, Android, iOS ya da Linux’ta kullanılan ‘agnostik işletim sistemi’ bulunuyor EOS Digital SDK’sı www.didp.canon-europa.com adresinden istendiği zaman indiriliyor. 

Camera Control API’si 2019 Mart ayı itibarıyla Canon geliştirici web sitesi üzerinden temin edilebilecek. 

Temel Özellikleri: 
• Fotoğraf makinesini algılama, fotoğraf makinesiyle bağlanma/bağlantıyı kesme • Saat dahil fotoğraf makinesi ayarlarını kontrol etme ve değiştirme • Uzaktan çekim

Ads Area