Ads Area

Android pie güncellemesi alan modellerin tam listesi

Samsung telefon sahipleri için bugün yeni dönem başladı. Telefonunuzu baştan sona değiştirecek Android Pie güncellemesi bakın hangi telefon modellerine geliyor? 


Şirket yeni modellere güncellemeyi dağıtmaya Hindistan'dan başladı Google bir süredir merakla beklenen güncellemeyi yayınladı. 

Android 9 Pie güncellemesi artık yeni Samsung cihazlara geldi. Bugün Galaxy S8 ve S8 Plus'a güncelleme geldi. Samsung Galaxy S9 (Güncelleme geçen hafta geldi) Samsung Galaxy S9 Plus (Güncelleme geçen hafta geldi) 

Android 9 Pie güncellemesi alması kesinleşen telefonların tam listesi... 

Galaxy Note 9 Galaxy S8 LG G7 ThinQ LG V30 LG V20 LG G6 Huawei P10 Huawei Mate 10 Honor 9 Honor View 10 Huawei Mate 9 Huawei P20 Huawei P20 Pro Huawei P20 Lite 

Moto Z3 Moto Z3 Play Moto Z2 Force Moto Z2 Play Moto X4 Moto G6 Plus Moto G6 Moto G6 Play General Mobile GM 8 HTC U12+ HTC U11 HTC U11+ HTC U11 Life (Android One versiyonu) 
Xperia XZ2 Xperia XZ2 Premium Sony Xperia XZ2 Compact Xperia XZ Premium Xperia XZ1 Xperia XZ1 Compact Google Pixel XL Google Pixel Google Pixel 2 Google Pixel 2 XL Diğer markalara ait Android akıllı telefonlar için güncellemeyi yüklemek içinse bir süre daha sabretmek gerekiyor. 

Peki Android 9 Pie ile gelen yenilikler neler? İşte güncellemenin dikkat çeken yenilikleri... 

Yeni özellikler arasında ekran çıkıntıları için dahili destek, yenilenen Hızlı Ayarlar paneli bulunuyor. Yeni bildirim özellikleri, bildirimlerdeki mesajlara yanıtlama ve akıllı yanıtlar da dikkat çekiyor. Parmak izi doğrulama için güçlendirilmiş kullanıcı ara yüzü ise öne çıkan bir başka yeni özellik.ntv

Ads Area