Ads Area

Twitter dan bir yenilik daha

Twitter, doğru zamanda doğru Tweet'leri görmenize yardımcı olarak herkese açık olan konuşmalara olanak sağlıyor. Zaman akışınız, Twitter'da gerçekleşen gerçek zamanlı ve güncel konularla ilgili konuşmalar hakkında sizi bilgilendirmeli. 



 Zaman akışı için varsayılan ayar olan en çok konuşulan Tweet'lerin önce gösterilmesi, insanların Twitter’ı daha yararlı ve güncel bulmalarını sağladı. 

Kullanıcılar, Twitter’a daha fazla girip Twitter'da daha fazla etkileşim içinde olarak ve zaman akışından daha memnun olduklarını söyleyerek bu durumu belli ediyor. Zaman akışıyla ilgili hedefimiz, en son atılan Tweet'ler ve size özel Tweetler arasında denge kurmak; ancak bu dengeyi her zaman sağlayamıyoruz. 

Kullanıcılardan, son dakika haberler çıktığında ya da canlı etkinlikler sırasında bazen sadece en güncel veya ters kronolojik sırayla düzenlenen Tweet’leri görmeyi tercih ettiklerine dair geri bildirim aldık. 

 Zaman akışını kontrol edin Geri bildirimlere dayanarak, birkaç ay önce “Önce en iyi Tweetleri göster” ayarını güncelledik. Bu sayede, kullanıcılar zaman akışında yalnızca ters kronolojik şekilde sıralanan Tweetleri görebilecekti. 

 O zamandan beri, zaman akışını kontrol etmeniz ve o anda kullanıcıların neler yaptığını görmeniz için kolay erişilebilir bir yol sunmaya çalışıyoruz. 
Bu hafta iOS üzerinden bu yeni ayarı kullanıma sunduğumuzda, herkes sadece en yeni Tweet'leri görmek için zaman akışının en üstündeki ışıltı simgesine tıklayabilecek. Bu simgeye dokunarak, bir süre Twitter’a girmemiş olsanız bile top Tweet’leri görerek güncel konuları da yakalayabileceksiniz. 

Bunu test ettiğimiz bu süre boyunca, kullanıcıların Twitter'ı daha kullanışlı, bilgilendirici ve eğlenceli buldukları için sohbetlere daha fazla dahil olduklarını ve Twitter'da daha çok zaman geçirdiklerini gördük. Bu kullanıcılar daha önce “Önce en iyi Tweetleri göster”i özelliğini devre dışı bırakan kullanıcılar. 

 Birkaç ay önce de belirttiğimiz gibi, bu yeni ve kolay erişim seçeneğiyle, “Önce en iyi Tweetleri göster” ayarını kaldıracağız. Size en iyi Tweetleri sunmak istiyoruz, ancak bazen tam olarak istediğiniz şeyin en yeni Tweetler olduğunu biliyoruz. 

Zaman akışını kontrol etmenizi ve sizin için önemli olan şeyleri görmenizi kolaylaştırmak için farklı yollar üzerinde çalışmaya devam edeceğiz.

Ads Area