Ads Area

Honor 8X, sıradışı özellikleriyle göz dolduruyor

Minimalist tasarım anlayışı ile geliştirilen, şık görünümü ile estetik duruşunu tamamlayan Honor 8X, sıradışı özellikleriyle dikkat çekiyor. 


Honor 8X gözleri yormayan özel ekran teknolojisi ile sağlığına dikkat edenleri de mutlu ediyor. Kamerasında yüz güzelleştirme özelliği bulunan telefonun en önemli tasarım farklılıklarından biri ise ayna etkisi gösteren arka yüzü. 

Hayatın renklerini içinde barındıran bu tasarım anlayışı farklı beğenileri Honor 8 X’te topluyor. Şık bir tasarımla teknolojinin bir araya gelmesi her zaman görülen bir durum değil. 

Sıkıcı cep telefonu tasarım kalıplarının dışına çıkan Honor, yeni telefonu Honor 8X ile bu kalıpları yıkıyor. Zarif duruşu ile büyük bir ekranı küçük bir gövdeye sığdıran Honor 8X, sıradışı ve rakiplerinde bulunmayan özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 

Ekrandaki ışık şiddetini ve tonunu otomatik olarak ayarlayarak gözleri yormayan, TüV Rheinland tarafından onaylanan Göz Koruma Modu’na sahip olan telefon, geceleri uzun saatler kullanılsa bile göz sağlığının korunmasına katkı sağlıyor.

Telefonun arka yüzü ise ayna etkisi ile estetik bir kullanım imkanı sunuyor. Telefonun kamerasında bulunan Yüz Güzelleştirme fonksiyonu ise her türlü pürüzlü cildi adeta bebek cildi görünümüne çeviriyor.  

Gözlerinize karşı çok hassas 

Günümüz cep telefonlarının bazılarında bulunan göz koruma özelliği Honor 8X ile bir adım öteye taşınıyor. Firmanın Göz Koruma Modu adını verdiği teknolojisi, TüV Rheinland tarafından onaylanan muhteşem bir koruma teknolojisi sunuyor. 
Ekran tarafından yayılan mavi ışık ışınımını azaltan ve göz yorgunluğunu önleyebilen yeni nesil Göz Koruma Modu gözleri zararlı ışınlardan koruyor. 

Ayrıca, kullanıcıların ekranı güneş ışığında net bir şekilde görmelerini sağlayan ve uyumadan önce daha rahat okumalarını sağlayan güneş ışığı ve gece görüntüleme teknolojisi de yine telefonla birlikte sunuluyor.  

Arka yüz ayna gibi 

Genç ve trendy akıllı telefon markası Honor’ın yeni telefonu Honor 8X’in ayna etkisine sahip arka yüzü açıya ve ışığa göre renk değiştirerek üst düzey bir kullanım deneyimi sunuyor. 

Honor 8X, işlevsellik ve güzellik arasındaki doğru bir denge kuruyor ve 15 katmandan oluşan arka yüzeyi telefonun estetik değerini de artırıyor. 

Bu ayna etkisi ve ışığa göre renk değiştiren arka yüz, kullanım deneyimini artırırken telefonun elde çok daha şık görünmesini sağlıyor. Farklı zevklere hitap eden telefonun renk seçenekleri arasında mavi, siyah ve kırmızı bulunuyor. 

Işık hızında şebekeye bağlanma 

Telefonun bir diğer önemli özelliği ışık hızında şebekeye bağlanabiliyor olması. Telefonun çekmediği ortamlarda ağ bağlantısını sürekli kontrol eden Honor 8X, metro, asansör ve benzeri gibi telefonun çekmediği ortamlardan çıkıldığında 3 saniye içerisinde ağa bağlanabiliyor. Bu da hayatla sürekli bağlantıda kalmak isteyenler için muhteşem bir özellik olarak karşımıza çıkıyor.  

 Yüz güzelleştirme 
Honor 8X kadın kullanıcıların ilgisini çekecek gelişmiş bir yüz güzelleştirme özelliğine sahip. Bu özellik sayesinde portre fotoğraflarında kişilerin yüzleri pürüzsüz ve adeta makyaj uygulanmış gibi muhteşem bir şekilde görünüyor. 
Ayrıca bokeh etkisi ile arka planının bulanıklaştırılması ve ekran ışığı ile parlak bir şekilde çekilen selfie fotoğraflar çok daha ışıklı ve net oluyor. Honor 8X’in ana kamerasında olduğu gibi ön kamerası da alan derinliği ile fotoğraflar çekilebiliyor. 

 Muhteşem tasarım detayları 

Telefonun ekranı gövdenin neredeyse tamamını kaplarken, yapay zeka destekli ön ve arka kameralar çok daha iyi fotoğraf çekme imkanı sunuyor. 

Estetik öğelerle tasarlanan telefon, hem şık hem de teknolojik bir telefon arayanlara hitap ediyor. Honor 8X, A101 mağazalarından ve online.A101.com.tr adresinden satın alınabiliyor.

Ads Area