Ads Area

Yeni Nesil Sanal Sunucusu (VPS) ile Web Profesyonelleri için Kolay Yönetilebilir, Yüksek Performanslı Hosting sunuyor

GoDaddy’nin yüksek trafik, e-ticaret ve yoğun kaynak kullanımına yönelik tasarladığı yeni Kurumsal Hosting seçeneği, hızlı kurulum ve yüksek performans sağlıyor. 

Dünyanın en büyük küçük işletme odaklı teknoloji sağlayıcısı GoDaddy, web profesyonelleri için tasarlanmış yüksek performanslı yönetilebilir hosting çözümü olan yeni nesil Sanal Sunucusunu (VPS) kullanıma sunduğunu açıkladı. 

Yeni VPS hosting, kurulum sürecini kolaylaştırarak web profesyonelleri ve küçük işletmelerin ihtiyaçları olan performansa ulaşmalarının en hızlı ve kolay yolunu sunuyor. Dünya genelinde web geliştirme sektörü hızla büyüyor. 

GoDaddy’nin 2017’de yaptığı bir ankete göre, web sitelerinin yüzde 50’si web geliştiriciler tarafından kurulurken, web geliştiricilerin yüzde 79’u son bir yılda müşteri tabanlarının yüzde 25’in üzerinde büyüme gösterdiğini söylüyor. Türkiye BT altyapısı ve teknolojisi alanında büyüme gösteriyor. 

Türkiye’de BT girişimcilerini çeken başlıca şehirler İstanbul, Ankara ve İzmir. Avrupa’nın en büyük teknoloji parklarından biri haline gelen Teknopark İstanbul, bugün 170 AR-GE şirketi ve 700’ün üzerinde projeye ev sahipliği yapıyor. 

Özellikle yoğun kaynak kullanan web siteleri göz önüne alındığında, web geliştiricilerin birden fazla müşterinin ihtiyaçlarını karşılayabilecek güçte ve çeviklikte, kullanımı kolay hosting araçlarına her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. 

GoDaddy, bu doğrultuda web profesyonellerinin hızlı bir şekilde online olmalarına ve müşterilerine daha iyi hizmet vermelerine yardımcı olmak için, hosting çözümleri üzerinde daha kolay ve daha fazla kontrol sağlamalarına olanak veren VPS hosting’i geliştirdi. 

GoDaddy MENA ve Türkiye Bölge Direktörü Selina Bieber konuyla ilgili, “GoDaddy Kurumsal Hosting, müşteri deneyimini sadeleştirmek ve iyileştirmek için tasarlandı. 
Hızlı kurulum ve yüksek performans deneyimi sunan Kurumsal Hosting, kolay web sitesi ve sunucu yönetimi, hızlı tedarik, güvenilirlik, sunucu ve web sitesi güvenliği, sunucu performansı ve kolay uygulama yükleme gibi özellikleri sağlıyor. W

eb profesyonelleri artık VPS’te bulunan teknik zorlukları düşünmek zorunda kalmadan müşterilerinin web siteleri için daha fazla güç ve performans sağlama seçeneğine sahip” dedi. 

GoDaddy’nin dördüncü nesil VPS hosting çözümü ile kullanıcılar sunucularını birkaç dakika içinde kullanıma hazır hale getirebiliyor; böylece online olmak için gereken adımlar azaldığından web profesyonelleri zaman kazanıyor. GoDaddy’nin bölgesel veri merkezleri ve katı hal sürücüsü (SSD) sunucularıyla desteklenen VPS hosting, yüksek hız ve performans sunuyor. 
Yeni VPS hosting için dört farklı plan seçeneği bulunuyor: 
Başla 137,99/ay, Geliştir 192,99/ay, Büyüt 247,99/ay ve Zenginleştir 301,99/ay. 

Tüm Kurumsal Hosting planlarına ek koruma için bir yıllık ücretsiz SSL sertifikası da dahil.* *Yalnızca ilk satın alımlar için geçerli olan özel başlangıç fiyatı. Ürün yenileme fiyatı değişebilir.

Ads Area