Ads Area

Superonline fiber internet alana tablet hediye

Türkiye merkezli teknoloji firması reeder, Turkcell Superonline ile birlikte M7 Go kampanyasını hayata geçiriyor. 

Kampanya kapsamında, Türkiye’nin en çok satan tableti M7 Go, ışık hızında fiber internet ile hediye ediliyor. Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı'na destek veren reeder ve Turkcell Superonline’nın M7 Go tablet kampanyası 1 Mart 2019’a kadar sürecek.


reeder M7 Go tabletiniz 24 ay sözünüze ışık hızında fiber internetinizin yanında. Hem de tablete ek ücret ödemeden! 

Kampanya 01.03.2019 tarihine kadar geçerlidir. Kampanyadan yeni ve mevcut Turkcell Fiber İnternet müşterileri yararlanabilir. Fiber internet hizmeti Turkcell fiber altyapısının bulunduğu bölgelerde sunulabilmektedir. 


Belirtilen fiyatlara tüm vergiler ve 7 TL modem ücreti dahildir. Kampanya kapsamında, bir defaya mahsus olmak üzere damga vergisi faturalandırılacaktır. Kampanyada belirtilen fiyatlar 24 aylık abonelik taahhüdü verilmesi halinde geçerlidir. 

Turkcell Fiber’de tüm Turkcell bireysel mobil müşterilerine Paycell Kart’a özel 50 TL değerinde hediye!​ 

Aboneliğin 24 aydan önce sonlandırılması durumunda abonelik süresince kullanılan ücretsiz ve/veya indirimli servislerin toplam bedeli (varsa tüm vergiler dahil 240 TL kurulum bedeli, 96 TL aktivasyon ücreti, modem taahhütname şartlarına uygun getirilmez ise 250 TL modem bedeli, kampanya kapsamında yararlanılan 24 ay taahhütlü fiyat ile tarife fiyatı arasındaki indirim miktarının yararlanılan ay sayısı kadar bedeli, 
kampanya kapsamındaki cihaza göre tabletin rayiç bedeli (reeder M7 Go tabletin tüm vergiler dahil fiyatı 349TL ) ile işbu kampanya kapsamında belirlenen kampanyalı aylık paket fiyatının taahhüt süresi bitimine kalan ay sayısı ile çarpılarak hesaplanacak faturalandırılmamış toplam tutar karşılaştırılıp düşük olan bedel kampanya iptal bedeli olarak faturaya yansıtılır.

Ads Area