Ads Area

7 TL ye LG G7ThinQ fırsatı

LG Türkiye, (LG) Şahane Cuma özel kampanyalarına son hızıyla devam ediyor. 

LG’nin 23 Kasım sabah 10.00’da başlayıp aynı gün 00.00’da sona erecek üçüncü kampanyası kapsamında G7’ThinQ yu sadece 7 TL’ den satın almak mümkün olacak. 

LG’nin Şahane Cuma’ya özel başlattığı üçüncü kampanya kapsamında ise LG’nin ThinQ yaklaşımını benimseyen ilk G serisi akıllı telefonu LG G7ThinQ sadece 7 TL’den satışa sunulacak. 


23 Kasım sabahı 10:00’da başlayıp aynı gün 00.00’da sona erecek olan G777 kampanyası kapsamında kullanıcılar 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00, 20:00 ve 22:00 saatlerinde www.lgozelmusterim.com sayfasından G7ThinQ’yu 7 TL’den satın alabilecek. 

Bu kampanya sadece 7 adet G7 ThinQ telefonu için geçerli olacak. G7ThinQ’de 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı bulunuyor.. 

LG G7ThinQ’nin 6.1 inçlik süper parlak ekranı, önceki modelinden yaklaşık yarım santim daha büyük olmasına rağmen tek elle kullanmayı mümkün kılıyor. 

Toz ve su geçirmezlik konusunda IP68 sertifikasına sahip olan LG G7ThinQ, zorlu ortamlarda ekipman performansını değerlendirmek için ABD askeri tarafından hazırlanan MIL-STD 810G testlerine göre tasarlandı.  

LG G7ThinQ, yapay zeka entegrasyonu ile çok daha kullanışlı

LG G7 ThinQ, en yeni yapay zeka ve bilgisayar görüşlerini kullanarak arama yapmanın yeni bir yolu olan Google Lens özelliklerini edinen ilk cihazlardan biri olma özelliğini taşıyor. 

Telefonun yapay zeka işlevlerini başlatan bir tuşa da sahip olan LG G7ThinQ ile bir dokunuşla Google Asistan’a bağlanmak mümkün olurken, kullanıcılar parmaklarını tuşa basılı tutarak Google ile konuşabiliyor. 

Uzun Mesafe Ses Tanıma (Super Far Field Voice Recognition (SFFVR)) özelliği ve akıllı telefonun son derece hassas mikrofonu sayesinde Google Asistan, sesli komutları beş metre uzaklığa kadar tanıyabiliyor hatta arka plan gürültüsünden gelen komutları bile birbirinden ayırabiliyor.

Ads Area